Wunderlist - anna sovelluksen muistaa puolestasi

Tunnusta! Olet varmasti joskus joutunut ostamaan junassa kertalipun, koska et ole muistanut ladata matkakorttia. Tai olet mennyt synttärijuhliin tyhjin käsin, koska et ole muistanut ostaa lahjaa. Vaikka olisi minkälainen superihminen, pienet tai isommatkin asiat saattavat välillä helposti unohtua. Vältä kaaosta ja kokoa muistettavat asiat siihen yhteen paikkaan, joka on aina lähelläsi - eli älypuhelimeesi. Wunderlist on sovellus, joka auttaa sinua muistamaan.

Helpoiten pääset kirjautumaan sovellukseen Googlen tai Facebookin kautta, tai sitten voit luoda uudet tunnukset juuri tätä sovellusta varten. Pääset käyttämään samoilla tunnuksilla sovellusta älypuhelimen lisäksi myös tietokoneelta tai tabletista. Kun olet päässyt kirjautumaan sisään, Wunderlist ehdottaa sinulle valmiita tehtävälistoja. Voit käyttää valmiita listoja, tai voit nimetä ne omien tarpeidesi mukaan: tee lista ostoksista, työasioista, tai vaikka elokuvista, jotka haluat katsoa.

Tehtävien lisääminen listalle onnistuu helposti kirjoittamalla ne ylös. Voit myös tarvittaessa lisätä tehtäviin kuva-, ääni-, teksti- ja videotiedostoja, sekä määritellä tehtävälle määräajan ja muistutusajan. Suunnittele esimerkiksi viikon lenkit etukäteen, ja Wunderlist muistuttaa kun sohvalta pitää kammeta ylös ja ulos. Kun tietty tehtävä on suoritettu, sen pääsee ruksaamaan tehdyksi. Ah, miten tyydyttävä ruksaamisesta kuuluva äänimerkki onkaan! Sen jälkeen tehtävä katoaa listalta, mutta sitä voi edelleen tarkastella suoritetuissa tehtävissä, jos haluaa ihailla tehokkuuttaan.

Wunderlist on kätevä työkalu omien asioiden muistamiseen, mutta sitä voi käyttää myös perheen, kaveriporukan tai työporukan kesken. Tehtävälistojen jakaminen on hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi kaverin kanssa yhteisen lomareissun suunnittelussa tai koko perheen yhteisen ostoslistan hallinnoimisessa. Kaikille käyttäjien pitää rekisteröityä sovellukseen, ja listan jakaminen onnistuu sähköpostin avulla. Kun puoliso ruksaa vessapaperin ostetuksi, se näkyy välittömästi myös sinun listalla yliviivattuna.

Jokainen tietää sen inhottavan tunteen, kun jotain on unohtunut tehdä. Älä enää stressaa muistamisesta, vaan käytä aikaasi tärkeämpiin asioihin - mitä ne sinulle sitten ikinä ovatkaan.


Lataa Wunderlist: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Avainsanat:

palvelut sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!