Viisi sovellusta isäukon luuriin

Aikuisena isänpäivälahjojen ostaminen käy yhä vaikeammaksi. Kalvosinnapeille tulee harvemmin käyttöä, kaapit notkuvat hassuttelumukeja ja kravattejakin on metritolkulla. Mitäpä jos tänä vuonna isänpäiväkahvien lomassa tarkistaisit, että ukolla on luurissaan tarpeellisimmat sovellukset.

Tässä muutama vinkki, josta isä saattaa ilahtua:

  1. Jos faijasi on ns. vanhempaa koulukuntaa, saattaa Teksti-TV olla hyvä porttisovellus älypuhelimien maailmaan. Sovelluksesta löydät peruskanavien TekstiTV -sisällön, tutulla ja turvallisella Teletext -pikseleillä tietenkin.

  2. Sauna, uutiset ja lotto. Jos tämä kuulostaa isäsi lauantaiperinteeltä, lisätäänpä joukkoon vielä Lottonumerot, joka helpottaa sen voittavan rivin löytymistä. Ehkä.

  3. Pitkäveto, moniveto ja tulosveto. Jos nämä ovat isäsi perussanastoa, tarkista, että hänellä on jo Veikkauksen sovellus, jolla voi hallita omia vetojaan ja nähdä ajankohtaiset urheilutulokset.

  4. Joskus kaikki hyvä tapahtuu samaan aikaan. Esimerkiksi Emmerdale, Liiga-matsi ja A-studio. Vinkkaa isälle, että DNA Welho MatkaTV:llä suosikkiohjelmat saa kätevästi talteen.

  5. Viheriöillä viihtyville kannattaa ladata luuriin Golf Gamebook, jonka avulla putit, swingit ja hole-in-onet pysyvät hyvässä muistissa ja omaa golf-kehitystä voi ihailla tilastojen valossa.

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!