Videopelejä kesälläkin - haastattelussa tubettaja Tepatus

Suomen usein vähän pilvinen ja viileä kesäsää ei Tepatus-nimellä tubettavaa Teemua haittaa. Hän ei nimittäin edes pidä kuumassa auringonporotuksessa hengaamisesta, vaan on mieluummin sisällä ja pelaa videopelejä.

Teemun mukaan on tärkeää, että jokainen saa viettää kesänsä miten haluaa. “Jos joku haluaa ottaa aurinkoa, niin saa ottaa. Jos joku haluaa pelata sisällä, niin sitten pelaa”, hän toteaa.

Pelaamisen ei tarvitse olla yksinäistä touhua. Kaverit ovat iso osa Teemun kesää, ja hän pelaa usein kavereiden kanssa yhdessä pleikkaria. Välillä yhteydenpito tapahtuu netissä: kaverukset pelaavat kotona omilla tietokoneillaan ja juttelevat kuulokkeiden välityksellä.

Teemu harrastaa myös pelien livestriimausta. Silloin hän pelaa tietokoneella ja lähettää nettiin pelikuvaa sekä videokuvaa itsestään. Katsojat voivat seurata ja kommentoida lähetystä reaaliajassa. “Varsinkin striimatessa täytyy nettiyhteyden olla hyvä, jotta homma onnistuu”, Teemu toteaa.

Toki Teemu tekee kesällä muutakin kuin pelaa. Kavereiden kanssa hän suunnittelee ja kuvaa YouTube-videoita sekä puuhailee kaikenlaista hauskaa ulkona. Välillä he saattavat vain hypätä autoon ja ajaa minne mieli tekee. Suunnitelmissa on tehdä isompikin roadtrip, mutta päivää ei ole vielä lyöty lukkoon. Teemu tykkää ottaa rennosti ja pitää kalenterin melko avoimena: ”päähänpistosta sitten lähdetään jonnekkin”.

Vielä lopuksi Teemu rohkaisee kaikkia viettämään kesää omalla tavallaan: “Vietä just sellainen kesä kuin itse haluat. Jos haluat pelata paljon videopelejä, niin pelaa! Se on kehittävää puuhaa.”

Tutustu nopeaan ja edulliseen DNA Kotinetti 4G:hen

Vie pelikokemus uudelle tasolle JBL E40BT -langattomilla kuulokkeilla  

Avainsanat:

pelit some

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!