Blogit

Vanhastakin televisiosta hetkessä kodin viihdekeskus – tätä tarjoaa DNA TV Hubi

Muistatko, kun vielä jokin aika sitten jokainen suomalainen olohuone oli täynnä erilaisia television oheislaitteita? Oli DVD-soitinta leffojen katsomiseen, tallentavaa digiboksia tv-ohjelmille, retroilijoilla ehkä vielä videonauhuritkin – puhumattakaan jokaisen laitteen omasta kaukosäätimestä. Nettivideot piti mennä katsomaan koneelta, pelit pelata konsolilla.

Nykyään olemme onnekkaassa tilanteessa, sillä lähes kaiken olohuoneessa television katseluun liittyvän voi hoitaa näppärästi yhdellä laitteella ja yhdellä kaukosäätimellä: nimittäin DNA TV Hubilla. Hubi yhdistää tutun television, videovuokraamon ja netti-tv-sovellukset yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Se on vaivaton tapa nauttia viihteestä juuri silloin kun haluat.

Teräväpiirtolaatua usealta ruudulta samanaikaisesti

DNA TV Hubilla voit katsoa tv-ohjelmat HD-laadulla, joten voit unohtaa suttuisat jalkapallolähetykset. Hubi on myös varustettu 4K-tuella, joten tarvittaessa osan sisällöstä saa vielä HD-laatuakin terävämmäksi. DNA TV Hubiin kuuluva DNA TV taas mahdollistaa, että voit katsoa suosikkiviihdettäsi usealta ruudulta samanaikaisesti – kaikissa EU-maissa.

Suoratoistopalvelut ja muut tv-sovellukset yhdessä paikassa

Hubi tuo isolle ruudulle olennaiset kotimaiset TV-sovellukset kuten Yle Areenan, Katsomon ja Ruudun. Myös muut suositut netti-tv- ja suoratoistosovellukset kuten Netflix, Youtube, Viaplay ja C More ovat saatavilla Hubiin. Tarjontaa voi täydentää myös oman maun mukaan Google Play kaupasta, josta löytyy lähes 4000 TV-hubiin sopivaa Android TV -sovellusta, joiden joukosta löytyy myös peli- sekä musiikkisovelluksia. Varsinkin pelikokemuksen maksimoimiseksi voi hubiin hommata vielä lisälaitteena peliohjaimen.

Jopa 4000 tuntia tallennustilaa ja kätevä Google Cast -toiminto

Tärkeä lätkäpeli neljältä aamuyöstä, mutta aamulla tiedossa tärkeä palaveri tai muuta menoa? Ei hätää! Jos ei jaksa valvoa yön yli NHL:ää tapittaen, voi matsit ja muutkin tv-ohjelmat tallentaa mutkattomasti DNA TV Hubilla, kunhan kylkeen on liitetty lisätarvikkeena saatava kovalevy. Maksuttomia TV-kanavia voit tallentaa myös vaihtoehtoisesti suoraan verkkoon, jossa sinulla on käytössäsi jopa 4000 tuntia tallennustilaa.

Jos taas haluat näyttää puhelimelta tai tabletilta jotain TV:n isolta ruudulta, onnistuu se näppärästi Hubiin sisäänrakennetulla Google Castilla, joka peilaa älylaitteen näytön televisioon.

Nopea DNA Netti takaa pätkimättömän katselukokemuksen

Huippunopea DNA Netti tekee koko perheen TV-hubilla viihtymisestä helppoa, jopa usealla laitteella yhtä aikaa. Riittävä nopeus takaa sen, etteivät elokuvat ja sarjat pätki ja kaistaa riittää silloinkin, kun perheen vanhemmat nauttivat illan elokuvasta lapsien katsoessa piirrettyjä. Voit valita niin valokuitu- kuin 4G-yhteydenkin, joista voit lukea lisää täältä

Kiinnostuitko? Voit tutustua DNA TV Hubiin lähemmin verkkosivuillamme, täällä. Myyjämme DNA Kaupan myymälöissä opastavat myös mielellään, jos kodin viihdekeskuksen hankkiminen omaan olohuoneeseen kiinnostaa.

 

Avainsanat:

nopea verkko viihde TV-hubi pelit Viihdettä ja penkkiurheilua

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

Artikkeli
6/2024 Julia Arko

DNA:laiset saivat suunnitella oman toimistonsa: ”Mielipiteitämme kysyttiin alusta asti”

Artikkeli
5/2024 Artikkelien toimitus

Huoli lasten älylaitteiden käytöstä on kasvanut

5/2024 Artikkelien toimitus

Kolme syytä ottaa maksullinen tietoturvapalvelu  

Artikkeli
5/2024 Artikkelien toimitus

Kellopuhelimista on kehkeytymässä ilmiö pienten koululaisten keskuudessa