Tilaa DNA TV

Lätkädigiä ja viihdettä edulliseen DNA Asiakasetuhintaan

DNA:n puhelin- ja nettiliittymäasiakkaat saavat urheilun ja viihteen 20% edullisemmin.

DNA TV alk. 6,90 €/kk – tutustu ja tilaa

DNA TV 

0,00 €/kk/1 kk

jatkossa 6,90 €/kk
 

Helppokäyttöisellä DNA TV -sovelluksella lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella.

 

DNA Netti + TV Hubi

DNA Netin ostajalle DNA TV Hubi

10,00 €/kk/24 kk


Nopea DNA Netti ja TV Hubi tekevät koko perheen viihtymisestä helppoa, jopa usealla laitteella yhtä aikaa. Riittävä nopeus takaa etteivät elokuvat ja sarjat pätki.

Jääkiekon MM-kisat C Moressa | C More

Kanavapaketit ja suoratoistopalvelut

Valitse haluamasi sisällöt ja katso lempiohjelmiasi millä ruudulla haluat, milloin haluat. Kun käytössäsi on myös DNA Hubi -laite, katsot TV-kanavia aina parhaalla HD-laadulla tai netin kautta ilman antennia ja pääset helposti suoratoistopalveluihin.

DNA TV -asiakkaana saat DNA TV Viihdekirjaston leffat veloituksetta käyttöösi – nauti elokuvista aina, kun haluat.test

DNA TV Hubi Tupla – tuplasti viihdettä yhdellä tilauksella

DNA TV Hubi Tupla tuo DNA TV -sovelluksen ja suoratoistopalvelut kätevästi kodin kakkostelkkariin tai mökille. Se sisältää samat palvelut ja ominaisuudet kuin DNA TV Hubi -palvelukin, mutta tuo lempiohjelmasi kahdelle DNA Hubi -laitteelle yhtä aikaa: kaikki verkkotallenteesi, tilaamasi maksu-tv sisällöt, vuokratut elokuvat, suoratoistopalvelut ja muut sisällöt ovat käytössäsi molemmissa laitteissa.

Tilaa DNA TV Hubi Tupla soittamalla myyntinumeroon: 0800 550 044 (Ark. 9–20, la 10–16. Numero on maksuton)

Näin pääset alkuun

Voit katsella DNA TV:tä puhelimesta, tabletilla tai televisiosta. Vinkit DNA TV:n käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta.