Tilaa DNA TV

DNA TV alk. 6,90 €/kk – tutustu ja tilaa

DNA TV tallennuksella

0,00 €/kk/3 kk

jatkossa 6,90 €/kk
 

DNA TV -sovellus, jonka avulla katsot ohjelmia mobiililaitteella ajasta ja paikasta riippumatta. Jopa 4000 tuntia tallennustilaa.

DNA TV Hubi

19,90 €/kk/24 kk

jatkossa 19,90 €/kk
Määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 481,50 €

DNA TV Hubilla yhdistät tutun television, vuokraamon ja netti-tv-sovellukset, pelit ja musiikin yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi TV-ruudulle.

DNA TV Hubi + Netti

alk. 38,90 €/kk/24 kk

jatkossa 38,90 €/kk
Määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 937,50 €

Kun käytössäsi on DNA TV Hubin lisäksi nopea DNA Netti, katsot jopa 4K-videoita sujuvasti, vaikka usealla laitteella samaan aikaan. 

Vapaus tulla ja mennä

Lempiohjelmasi kulkevat mukanasi missä ikinä menetkin. Katso ohjelmat ruudulla kuin ruudulla. Olet vapaa kulkemaan!

Kaikkea viihdettä yhdessä paketissa

DNA TV Hubi yhdistää tutun television, vuokraamon ja sovellukset yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Se on vaivaton tapa katsoa juuri sitä mitä milloinkin haluat.

Pätkimätöntä laatua

Huippunopea DNA Netti tekee koko perheen viihtymisestä helppoa, jopa usealla laitteella yhtä aikaa. Riittävä nopeus takaa, etteivät elokuvat ja sarjat pätki.
The Little Drummer Girl C Morella
The Little Drummer Girl C Morella | C More

Kanavapaketit ja ohjelmakirjastot

Kiinnostavimmat sarjat, katsotuimmat leffat ja ajankohtaisin urheilu. Valitse haluamasi maksu-tv-kanavat ja ohjelmakirjastot – ja katso lempiohjelmiasi millä ruudulla haluat, milloin haluat.

Näin pääset alkuun

Voit katsella DNA TV:tä puhelimesta, tabletilla tai televisiosta. Vinkit DNA TV:n käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta.