Uutissovellukset pitävät ajan tasalla

Tietoa tulee joka tuutista, mutta miten valikoida joukosta itseään kiinnostavimmat, puhutuimmat ja tärkeimmät uutiset? Sovellusten avulla tietenkin!

Helsingin sanomien tilaajien kannattaa ladata Helsingin Sanomat, jolla saat Hesarin sisällöt artikkeleista sarjakuviin puhelimeesi. Tablettikoneelle ladattu sunnuntaihesari vie huomattavasti vähemmän tilaa kuin normilehti ja saat silti saman journalistisen sisällön kuvia ja sarjiksia myöten. Voit myös ostaa Hesarin lukuoikeutta sovellukseen.

Yle Uutisvahdin saat ladattua kännykkääsi ilmaiseksi. Sovelluksen avulla selailet päivän pääuutiset läpi helposti, mutta erityistä Uutisvahdissa on sen räätälöintiominaisuus. Kiinnostaako EU-asiat, urheilu-uutiset tai joku tietty tapahtuma maailmalla? Sovelluksesta voit tilata itsellesi juuri ne jutut, jotka eniten sinua koskettavat.

Jos tahdot ammentaa uutisjuttusi useammasta lähteestä, kannattaa ladata kännykään Ampparit.com -sovellus. Amppareista saat jutut kaikista suurimmista ja vähän pienemmistäkin julkaisuista. Personointi ei ole yhtä yksityiskohtainen kuin Uutivahdissa, mutta juttujen selailu on mielekkäämpää, kun voi mieltymystensä mukaan blokata näkyvistä vaikkapa urheilu-uutiset tai viihdejuorut. Sovellus sisältää myös TV-oppaan, johon voit tilata omien maksukanaviesi ohjelmatiedot.

Siinä missä Ampparit ja Uutisvahti palvelevat mukavasti ilman suurempiakin säätöjä, suosittu Flipboard vaatii hieman vaivannäköä palvellakseen tarpeitasi täydellisesti. Hyvännäköiseen ja helppokäyttöiseen sovellukseen voit koota paitsi haluamasi lehdet, myös blogeja ja omat some-kanavasi. Luot siis feedistäsi juuri sellaisen kuin haluat!

Kokeile mikä sovellus sammuttaa uutisnälkäsi!


Lataa Helsingin Sanomat: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa Yle Uutisvahti: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa Ampparit.com: iOS:lleAndroidille

Lataa Flipboard: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle 

Avainsanat:

sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!