Urheilutulokset taskunpohjalla

Mummon kahdeksankymppiset osuvat päällekkäin suosikkijoukkueen matsin kanssa? Ei huolta, oikealla sovelluksella ottelutulokset ja -tilanteet on helppo tarkistaa reaaliajassa. Tulospalveluita löytyy joka lähtöön, mutta tässä pari käytössä hyväksi havaittua sovellusta.

Suomalainen Mun ottelut on tulossovelluksista kokonaisvaltaisin. Laajasta valikoimasta voi poimia oman lajinsa ja alkaa seurata sarjaa tai lempijoukkuetta. Sovellus listaa seurattujen joukkueiden menneet ja tulevat ottelut sekä niiden tulokset. Valikoima on ihastuttavan laaja. Samaan sovellukseen saa niin Formula 1:n kisat aika-ajoista GP:hen kuin kaukalopallon Oulun sarjan 2. divisioonankin. Tulosten lisäksi Mun ottelu listaa myös kätevästi TV:stä tulevat urheilulähetykset.

Pelkästään jalkapallotuloksiin keskittyvä Forza Football on oiva valinta kaikille kuningaslajin ystäville. Voit näppärästi seurata sarjataulukoita, tarkastella aloituskokoonpanoja ja katsoa matsien huippuhetkiä. Sovellus kysyy ottelun jälkeen käyttäjiltä Man of the Matchia ja saattaa udella jo ennakkoon, löytyykö luottoa esimerkiksi Suomen maajoukkueen valmennusjohtoon. Vastaamisen jälkeen paljastuu mitä muut käyttäjät ovat samaan kysymykseen vastanneet.

Jos paalupaikalle, kaukalon laitaan tai fanikatsomoon ei ennätä, paatuneenkaan penkkiurheilijan päivä ei välttämättä ole pilalla. Kotijoukkueen värejä liputtava solmio kaulaan, puhelin kaikkine tuloksineen puvuntakin taskuun ja mummoa juhlimaan.


Lataa Mun ottelut: Androidille

Lataa Forza Football: iOS:lle, Androidille

Avainsanat:

urheilu sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!