Unelmien keikkakesä - haastattelussa Evelina

Evelinan mielestä keikat ovat kesässä se paras juttu - varsinkin aurinkoisella säällä. Hän vetää tänä kesänä noin 40 keikkaa.

Yleensä Evelinan alkuviikko on rauhallinen, ja loppuviikosta on sitten ohjelmassa 2-6 keikkaa. Keikoille lähdetään ajamaan usein jo päivällä. Pitkillä automatkoilla musiikki pauhaa koko ajan, mutta keikkapaikalla Evelina haluaa hiljentyä ja valmistautua keikkaan rauhassa.

Artistilla oli viime kesänä muutamia keikkoja, nyt määrä on moninkertaistunut. Evelina tykkää siitä, kun pääsee näkemään keikoilla paljon jengiä. “Eri puolella Suomea on paljon faneja, jotka eivät vielä ole päässeet näkemään keikkoja, niin on kivaa kun tänä kesänä pääsee esiintymään kaikille halukkaille”, Evelina kertoo.

Artistin ura tavallaan velvoittaa olemaan aktiivinen somessa - Evelina ei edes usko, että pystyisi olemaan pidempiä aikoja offlinessa. “Pitää olla loopissa koko ajan”, Evelina toteaa. Hän päivittää aktiivisesti Instagramia ja Snapchatia.

Vilkkaan keikkailun vastapainoksi Evelina rentoutuu usein Netflixiä katsomalla tai hengailemalla puistossa kavereiden kanssa. Varsinkin sadesäällä hän linnoittautuu mielellään kotiin television äärelle ja ottaa kolmet päiväunet, jos siltä tuntuu.

 

Kuuntele tästä Evelinan kokoama soittolista pitkille automatkoille:

 

Tutustu huippunopeaan ja kattavaan 4G-liittymään

Avainsanat:

viihde musiikki

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!