Unelmalomalle sovellusten siivittämänä

Onko lähestyvä kesäloma nostanut matkakuumeen? Unelmoitpa sitten hiihtoreissusta Himalajalla tai rantalomasta Karibialla, inspiroituminen ja matkajärjestelyt hoituvat kätevästi mobiililaitteella.

Kukapa meistä haluaisi valita lomakohteen summamutikassa? Gogobot on sosiaalinen matkailusovellus, joka auttaa räätälöimään reissun juuri mieltymystesi mukaan. Olet sitten ruokafiilistelijä tai budjettimatkustaja, Gogobotin ”heimolaiset” ovat kaltaisiasi matkailijoita, joiden vinkkejä noudattamalla pääset taatusti käsiksi aitoon paikalliseen meininkiin.

Kun matkakohde on lyöty lukkoon, eBookersin sovellus auttaa matkasi ensimmäisessä pakollisessa osuudessa, esijärjestelyissä. Sormiesi ulottuvilla on kaikki, mitä onnistunut matka vaatii. Varaat samalla kertaa kätevästi lennot, hotellit ja vuokra-auton, sekä pidät kaikki tarvittavat dokumentit koottuna yhteen paikkaan.

Jos olet jo nähnyt kaikki maailman hotellit ja sinua kyllästyttää aamupalapöytien croissantit, AirBnB sovellus auttaa sinua löytämään autenttisen majapaikan. Sovellus tarjoaa vuokrakohteita aivan tavallisten ihmisten kodeista tai vapaina olevista asunnoista kaikissa eri hintaluokissa ympäri maailman.

Pakkaaminen ei varmasti kuulu lomamatkan rentouttavimpiin vaiheisiin, varsinkin kun huomaat, että passi ja hammasharja olivatkin unohtuneet kotiin. Packing Pro pitää huolen, että mukaan lähtee kaikki tarvittava uimapuvusta sateenvarjoon!

Tee lomasta juuri omannäköisesi, ja anna sovellusten pitää huoli siitä, ettet joudu stressaamaan mistään muusta, kuin aurinkorasvan vahvuudesta!


Lataa Gogobot: iOS:lleAndroidille

Lataa eBookers: iOS:lleAndroidille

Lataa AirBnB: iOS:lleAndroidille

Lataa Packing Pro: iOS:lle

Avainsanat:

palvelut sovellukset matkustaminen

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!