Two Dots - Peliviihdykettä rauhallisempaan makuun

Two Dots -pelin  pointti on yksinkertainen. Ruudulla on eri värisiä pieniä palloja (tai vaihtoehtoisesti erilaisia symboleita, sillä pelissä on ystävällisesti vaihtoehto myös värisokeille pelaajille). Samanvärisiä pallukoita yhdistellään viivalla ja kentän pääsee läpi, kunhan on saanut yhdistettyä vaaditun määrän pallukoita siirtovuorojensa rajoissa.

Ei kuulosta turhan vaikealta?

Usein tällaiset pelit toimivat niin, että alku on kyllästyttävän helppo, jotta pelaajalle saadaan mukava peliflow päälle. Two Dotsin alku on tahmaisempi. Kentät tuntuvat liian pieniltä ja siirtomahdollisuudet vähäisiltä: “Mitä ihmettä tässä voi muka nyt tehdä!”  Tutorialit antavat vinkkejä, joille ei tunnu olevan käyttömahdollisuuksia.

Viihtymisen takaa kuitenkin hillitty, leppoisan rytmikäs musiikki. Se luo juuri rennon fiiliksen, jonka tarvitsee, kun tahtoo työpäivän jälkeen unohtua muutamaan pelierään kotisohvalla köllöttäessään.

Tovin päästä kärsivällisyys palkitaan ja peli alkaa sujumaan. Tasolta seuraavalle nouseminen onnistuu helpommin. Ja tasojahan muuten riittää, tällä hetkellä pelissä on niitä 160! Kiinnostus on herännyt: mitä peliin tulee lisää, jotta kiinnostus pysyy? Jo alkumetreillä Two Dots tarjoaa palluroita räjäyttäviä pommeja edistymistä helpottamaan, maksua vastaan tietenkin. Jos tulee mokailtua ja elämät loppuvat kesken voi niitäkin ostaa lisää, ellei jaksa vartoa uusien elämien latautumista.

Two Dots sopii niille, jotka eivät hae kännykkäpeleiltään hektisyyttä, välkettä ja kilkettä. Pelin pariin palaa, vaikka addiktoivuudessaan se häviää monelle kilpailijalleen - ja tämähän ei ole välttämättä mikään huono puoli.

Kokeile itse, kuinka pitkälle saat pisteitä yhdisteltyä!

 

Lataa Two Dots: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle 

Avainsanat:

pelit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!