Tori.fi - anna hyvän kiertää

Etsitkö avaraa kattohuoneistoa keskustasta tai tahtoisitko myydä pieneksi jääneet lastenvaatteet eteenpäin? Tori.fi-sovellus tuo tutun käytettyjen tavaroiden myyntisivuston mobiilimuotoon. Se on myyjien ja ostajien kohtauspaikka, joka on täynnä ilmoituksia melkeinpä kaikesta mitä voit kuvitella.

Näin teet ostoksia

Yksi suuri kohde on asuntoilmoitukset. Niitä voit selata sijainnin ja hintahaarukan perusteella. Lisäksi voit myös määrittää, haluatko nähdä ilmoituksia vuokrattavista tai myytävistä asunnoista. Kun kiinnostava asunto osuu silmään, voit helposti laittaa ilmoittajalle viestiä sovelluksen kautta. Punainen tupa ja perunamaa voivat pian olla sinun!

Tori.fi-sovellus ei ole vain asuntoilmoituksia varten, vaan siellä myydään ja myös annetaan ihan kaikenlaista tavaraa. Valitse ensin osasto, kuten koti ja asuminen, elektroniikka tai vapaa-aika ja harrastukset. Seuraavaksi valitset alaosaston, kuten vaikkapa puhelimet tai viihde-elektroniikka. Kätevä toiminto sovelluksessa on hakuvahtien asetttaminen. Jos tahdot olla haukkana apajilla aina kun uusia puhelimia ilmestyy myyntiin, kannattaa tallentaa puhelimet hakulistalle. Tai jos tahdot olla viemässä sokerit päältä aina, kun lähistöllä annetaan muuton tieltä huonekaluja ilmaiseksi, voit tallentaa kyseisillä ehdoilla hakulistan.

Näin myyt itse

Sovelluksen toinen tärkeä puoli on oman ilmoituksen tekeminen. Tahtoisitko myydä vanhan astiastosi tai antaa vanhat Aku Ankka -lehtesi uuteen kotiin? Ilmoituksen tekemiseen tarvitset kuvan, jonka voit ottaa etukäteen tai sovelluksen kameralla. Lisäksi ilmoitukseen pitää kirjoittaa muutaman lauseen mittainen esittelyteksti. Viimeiseksi valitset tuotteelle kategorian sekä ilmoitustyypin, eli oletko myymässä vai antamassa tavaraa. Tori.fi tarkistaa ennen ilmoituksen julkaisua, että se on sääntöjen mukainen. Ja sitten vain odottelemaan yhteydenottoja halukkailta ostajilta!

Kukkaro ja luonto kiittävät, jos et osta kaikkea uutena ja kierrätät vanhat tavarat eteenpäin. Ainakin kannattaa kokeilla, josko sovelluksen avulla kirppistely olisi sinun juttusi!

 

Lataa Tori.fi: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Avainsanat:

palvelut vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!