Tinderstartti - näin pääset alkuun nettideittailussa!

Kaipaisitko kainaloa, johon kaivautua pakoon pimeyttä ja kylmyyttä? Kumppanin – vakituisen tai satunnaisen – löytäminen käy Tinderin avulla käden käänteessä. Mikäli kaipaat vielä hiomista Tinder-peliisi, kannattaa lukea nämä vinkit!

Sovellukseen rekisteröidytään Facebookin kautta, josta Tinder-profiiliin siirtyvät automaattisesti nimesi ja ikäsi. Kuvat voi valita vapaasti omista Facebook-kuvista. Tinder ei julkaise tietämättäsi Facebookiin mitään.

Valitse kuvat tarkasti

  1. Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta Tinderissä yksi kuva ei kerro riittävästi. Laita siis useita kuvia profiiliisi.

  2. Kukaan ei jaksa leikkiä salapoliisia, joten laita sellaisia kuvia, joista sinut tunnistaa selkeästi. Kasvojen tulee näkyä, ja ryhmäkuvat on ehdoton ei.

  3. Pyri näyttämään hyvältä, mutta myös rehellisesti itseltäsi. Mikäli sinua ei ole kauneudella pilattu, panosta kuvien omaperäisyyteen.

  4. Ole kiinnostava, mutta vältä kliseitä! Esimerkiksi selfiet, kuvat laskuvarjohypyistä, sukellusreissuista, lemmikeistä tai autoista ovat jo aika nähtyjä.

Panosta esittelytekstiin

Profiilin esittelytekstillä on väliä. Jos luulit, ettei kukaan sitä kuitenkaan lue, olit väärässä. Joskus osuva teksti saattaa olla se syy, miksi joku henkilö saa pyyhkäisyn oikealle. Mieleenpainuvan tekstin keksimiseen kannattaa siis käyttää aikaa. Toimiva teksti on lyhyt ja ytimekäs, ja kertoo sinusta jotain persoonallista.

Aloita keskustelu kiinnostavasti

Moni jättää pelkkään tervehtimiseen tai kuulumisten kyselyyn vastaamatta. On siis hedelmällistä pohtia aidompi, juuri tietylle vastaanottajalle kohdennettu keskustelunaloitus. Yksi tapa avata keskustelu on toisen kehuminen, sillä kuka nyt ei kehuista ilahtuisi. Voit kehua vaikkapa ulkonäköä, kuvia tai esittelytekstiä. Aloitukseen on hyvä lisätä myös aina joku kysymys, jotta saat varmemmin vastauksen viestiisi. Ensimmäisessä viestissä ei kannata heti ehdottaa deiteille lähtemistä – vaikka joskus sekin saattaa toimia. Kärsivällisyys palkitaan!

Tinderin käyttöä ei kannata ottaa liian vakavasti, vaan päinvastoin se on hauska tapa tutustua uusiin ihmisiin. Ennakkoluulottomasti siis kokeilemaan, josko löytyisi heila piristämään pimeää syksyä!


Lataa Tinder: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!