Tämä liittymä on venäjänmatkaajalle korvaamaton

Jos matkustat paljon Venäjän ja Suomen välillä, tämä upouusi liittymä on tehty sinua varten. Listasimme viisi syytä, miksi liittymä kannattaa hommata.

1) Selviydyt yhdellä SIM-kortilla

Pärjäät tästä lähtien vain yhdellä kortilla. Se sisältää kaksi liittymää: suomalaisen DNA Double Prepaidin  ja venäläisen Aiva Mobile Finlandin. Oikea liittymä aktivoituu automaattisesti sijaintisi mukaan.

2) Olet aina tavoitettavissa

Liittymissä on automaattinen soitonsiirto. Puhelu ohjautuu aina perille, riippumatta siitä kumpaan numeroon kaveri soittaa tai kummassa maassa sinä olet.

3) Soitat helposti

Pystyt kätevästi soittamaan maasta toiseen.  Kun kilautat Venäjältä Suomessa olevalle kaverille, vastaanottajalle näkyy suomalainen numero ja päinvastoin. Paikallisissa puheluissa näkyy aina maan oma numero.

4) Surffaat sulavasti

Nettiä voi käyttää molemmissa maissa. Kummassakin liittymässä on oma datapaketti, joka vaihtuu automaattisesti oikeaksi samalla kun liittymä vaihtuu.

5) Säästät laskussa  

Puheluhinnat Suomen ja Venäjän välillä ovat normaalia halvemmat. Jos esimerkiksi asut Suomessa ja soitat viikoittain yhteensä 30 minuutin puheluita Venäjälle, säästät jopa 70 € kuukaudessa. Et myöskään joudu maksamaan ollenkaan vastaanottomaksuja puheluista.

Jos kuulosti hyvältä, niin tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon käyttämään uutta liittymää – se on nimittäin ensimmäinen laatuaan Suomessa! Liittymiä voi ostaa kaikista DNA Kaupoista. Muista napata passi mukaan, sillä ilman sitä et saa hankittua liittymää.  

Lue lisää liittymästä

Avainsanat:

vinkit matkustaminen

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!