Syö paremmin sovellusten avulla

Halusi sitten pudottaa painoa, pysyä nykyisessä painossa tai saada lisää kiloja, Calorie Counter - MyFitnessPal auttaa pääsemään tavoitteeseen. Sovellukseen kirjataan päivän ruokailut, ja se laskee automaattisesti, onko tullut syötyä liikaa vai liian vähän. Sovellukseen on lisäksi mahdollista yhdistää askelmittari, jolloin se osaa laskea myös kulutetut kalorit.

Calorie Counter by FatSecret toimii vähän samaan tapaan. Se kannattaa ladata varsinkin, jos kaipaa ohjeistuksia suomeksi. Sovellukseen voi kirjata niin syödyt ateriat kuin tehdyt harjoitukset.

Suomalaisvoimin kehitetty Nordic Diet Coach on tarkoitettu pysyvää painonpudotusta etsiville ihmisille. Sovellus antaa vinkkejä, tukea ja rohkaisua dieetin onnistumiseksi. See How You Eat on saman kehittäjän sovellus, jonka avulla voi pitää kuvapäiväkirjaa syömisistään. Ylimääräisiä herkkuja ei tule syötyä niin helposti, kun herkkuihin lankeaminen ikuistuu kuvaksi.

Jos tulee juotua liian vähän vettä päivittäin, kannattaa ottaa käyttöön Plant Nanny - Water Reminder. Se on sovellus, jossa veden juominen on pelillistetty hauskasti. Sovellus laskee painon ja arvioidun aktiivisuustason mukaan itse kullekin sopivan vesimäärän. Ideana on kasvattaa kasvia, jota juotetaan aina kun itsekin juo. Sovellus muistuttaa säännöllisin väliajoin juomaan, ja jos ei juo tarpeeksi usein, kasvi näyttää kurjalta ja kuihtuu. Kun juo tarpeeksi, kasvi kukoistaa - kuten myös sovelluksen käyttäjä!

Lataa Calorie Counter - MyFitnessPal: iOS:lleAndroidille

Lataa Calorie Counter by FatSecret: iOS:lleAndroidille

Lataa Nordic Diet Coach: iOS:lle

Lataa See How You Eat: iOS:lle

Lataa Plant Nanny - Water Reminder: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Avainsanat:

sovellukset hyvinvointi

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!