Sporttibaari, joka ei ole koskaan liian kaukana

Oletko urheiluromantikko, joka kaipaa aina vain lisää urheilun tuomaa fiilistä ja suuria tunteita? Ehkä olet muuten vain kiinnostunut, mitä suosikkipelaajasi tai fanittamasi joukkue puuhailee kulissien takana. Sportacam on suomalainen mobiilisovellus, joka mahdollistaa kommunikoinnin muiden urheiluhullujen ja jopa itse urheilijoiden kanssa.

Sportacam perustuu viiden sekunnin videotervehdyksiin, joita jokainen voi omalta tililtään lähettää. Näitä samoja videoita voi sitten kukin käydä tykkäämässä tai kommentoimassa takaisin, niin ikään viiden sekunnin videopätkällä. Sportacam haluaakin olla mobiili sporttibaari, jossa niin fanit kuin joukkueet ja urheilijatkin käyvät kiivasta keskustelua päivän otteluista ja muista tapahtumista pilke silmäkulmassa.

Jari Litmanen potkii palloa varsin umpeen kasvaneella nurmikentällä, nostaa littipeukun pystyyn ja sanoo: “Toivottavasti Helsinkicupissa kenttämestarit ovat paremmin ajan tasalla.” Tämä on Sportacamia parhaimmillaan. Postaus on kerännyt ympärilleen humoristisen videokeskusteluketjun niin jalkapallon kuin asiaan liittymättömien aiheiden ympäriltä. Sportacamin lupaus mobiilista sporttibaarista vahvistuu kerta toisensa jälkeen, kun selaa vastaavia videoketjuja.

Voit seurata juuri sinua kiinnostavia urheilijoita, faneja, valmentajia tai vaikka huoltajia ja liittyä keskusteluihin kenen kanssa vain. Täten ei ole väliä, oletko johtava futisanalyytikko vai satunnainen peleissä kävijä. Kaikille on tarjolla sisältöä, jota ei välttämättä muista kanavista ole mahdollista nähdä.

Jos lempijoukkueesi voiton jälkeen oletkin estynyt pääsemään jälkipuinneille lähikuppilaan, on Sportacam erinomainen apuväline lähettää terveiset pelaajille ja suorittaa tärkeät jälkipuinnit muiden fanien kanssa etänä. Lataa Sportacam ilmaiseksi ja liity keskusteluihin.

 

Lataa Sportacam: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

sovellukset some

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!