Sovellusten avulla virtuoosiksi

Ota kitaran-, rumpujen- ja pianonsoiton alkeet haltuun sovellusten avulla! Sovelluksilla pystyy musisoimaan vaikkei oikeasti osaisikaan soittaa, mutta niistä löytyy iloa myös kokeneemmille muusikoille. Sovelluksilla voi soittaa missä ja milloin tahansa, eikä melu häiritse muita, kun voi laittaa kuulokkeet korville. Sovelluksilla soittaminen on myös lähes ilmaista.

Aloittelija pääsee pianonsoitossa hyvin vauhtiin Perfect Pianolla, joka neuvoo mitä koskettimia painetaan ja kuinka kauan. Vähän kokeneempi pianisti taas voi soittaa kappaleita nuottien avulla. Uuden kappaleen soittamista helpottaa lisäksi ominaisuus, jolla voi kuunnella kappaleen ja samalla nähdä, miten se soitetaan. Oman aikaansaannoksen voi myös nauhoittaa ja kuunnella.

Kitaristien oma sovellus on Real Guitar, jolla pystyy säestämään sekä näppäilemään yksittäisiä kieliä. Sovelluksen sointukirjasto on kätevä apu silloin, kun tarvitsee katsoa miten joku tuntemattomampi sointu soitetaan.

Real Drum -sovelluksessa on käytettävissä täysi rumpusetti. Rummuilla voi soittaa vapaasti omia komppeja, mutta taitojaan pystyy kehittämään myös valmiiden rumpukomppien avulla. Sovelluksessa on lisäksi kappaleita, joihin pääsee itse soittamaan rumpuosuudet. Myös tällä sovelluksella oman soittonsa voi myös nauhoittaa ja kuunnella.

Soittimien soittaminen ei ole kaikkien juttu, mutta onneksi musiikkisovelluksia löytyy laidasta laitaan. Esimerkiksi AutoRap on sovellus, joka tekee kenestä tahansa rap-muusikon muuttamalla tavallisen puheen rap-musiikiksi. Takuuvarmaa viihdettä!


Lataa Perfect Piano: iOS:lleAndroidille

Lataa Real Guitar: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa Real Drum: iOS:lleAndroidille

Lataa AutoRap: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

musiikki sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!