Snapchatin arkkityypit

Snapchatia käyttää kukin omalla tyylillään. On kuitenkin joitain snäppääjätyyppejä, jotka löytyvät lähes kaikkien kaverilistoilta. Tunnistatko itsesi tai kaverisi näistä tyypillisistä snäppääjistä?

1. Selfie-snäppääjä

Snapchat on selfieiden luvattu maa ja tämä snäppääjä ottaakin siitä kaiken ilon irti. Parasta siis vaan toivoa, että snäppien vastaanottajia miellyttävät kyseisen tyypin kasvot. Ne nimittäin kulkevat selfie-snäppääjän kuvissa ja videoissa mukana lomilla, työmatkalla, kotona tai oikeastaan missä tahansa.

2. Snapanonymous

Snapanonymouksella eli snäppianonyymillä ei ole mitään erityistä snäppityyliä. Ainoa yhdistävä tekijä on, ettei snäppianonyymi koskaan kuvaa kasvojaan toisin kuin selfie-snäppääjä. Kaikkea muuta kyllä, oli sitten kyse maisemista, ruoasta tai vaikka omista jaloista.

3. Filttereiden suurkuluttaja

Kun Snapchat julkaisee uusia filttereitä, näet ne ensimmäisenä tämän snäppääjän Storysta. Filttereiden suurkuluttaja vääntelee naamaansa niin, että helposti unohtaa, miltä ne kasvot näyttivätkään pupuposkien, poliisihatun tai supermeikin takana. Tässä vielä kertaus, miten saat itsellesi koiran korvat tai sateenkaaria tulvimaan suusta.

4. Piirtelijä

Ennen Snapchatia tämä tyyppi harjoitti pensselöintitaitojaan Paintissa. Piirtelijältä saat kaikista värikkäimmät ja villeimmät snäpit, jotka menevät jo melkein taideteoksista. Taiteilija ottaa aikansa – yhden viiden sekunnin snäpin tekemisessä voi viettää vaikka puoli tuntia.

5. Höpöttäjä

Nyt kannattaa laittaa äänet päälle, sillä muuten et paljon saa irti tämän kaverin snäpeistä. Höpöttäjä kertoo ajatuksistaan, kommelluksistaan, lounaastaan tai vaikka säästä. Aina on jotain sanottavaa, oli asiaa tai ei.

6. Tarinankertoja

Tarinankertoja haluaa viihdyttää. Tämän tyypin snäpeistä koostuu ehyt tarina, jossa saattaa seikkailla mitä mielikuvituksellisimpia hahmoja tai vaikka emojeita. Näiden Storyjen perässä Snapchat avataan päivittäin.

Avainsanat:

viihde some

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!