Singa - laula karaokea missä tahansa

Rakastatko ihmisten edessä laulamista? Tahtoisitko esiintyä vielä pilkun jälkeenkin? Vai hoilaatko mieluiten suihkussa aamuisin, kun muut ovat jo lähteneet menoihinsa? Täältä murheellisten laulujen maasta ponnistava uudehko palvelu Singa saa laulamista rakastavat itkemään onnesta.

Singan ansiosta karaokea voi laulaa mobiililaitteilla, tietokoneella tai Apple TV:llä, enää ei siis tarvitse ottaa monen satasen lainaa karaokelaitteiden ostoa varten. Voit pitää karaokeillan vaikkapa yhtenä iltana leirinuotiolla, toisena autiotalossa ja kolmantena kalliolla kukkulalla, kunhan nettiyhteys pelittää. Laulaminen onnistuu ilman maksuja, mutta Premium-jäsenet saavat joitain lisäominaisuuksia käyttöönsä. Ensimmäisen kuukauden Premium-jäsenyys on ilmainen.

Kappaleita löytyy yli 20 000. Valikoimassa on paljon erilaista laulettavaa: pop-musiikkia, rock-klassikoita, tanssilattioiden kovimpia hittejä, herkkää indietä ja nostalgista iskelmää. Kappaleita löytyy usealla eri kielellä, ja toki suomalaisessa palvelussa on reilusti myös kotimaista musaa. Sovelluksella voit myös videoida oman laulusi. Jos koet vetoa todelliseen taiteilijaelämään, jaa ihmeessä esityksesi muiden nähtäväksi!

Nyt laulamaan siitä, sillä jokainen ihminen on laulun arvoinen!

P.S. Löysitkö kaikki kolmetoista karaokekappaletta?

 

Lataa Singa-sovellus iOS:lle, Androidille tai Windows Phonelle

Singa löytyy myös selaimesta osoitteesta https://sin.ga/fi

Avainsanat:

viihde sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!