Shoppaile sovelluksilla!

Erilaiset sovellukset tekevät ostosten tekemisestä helppoa - oli kyse sitten ruokaostosten tekemisestä, vaateshoppailusta tai käytetyn tavaran ostamisesta.

Amazon on yksi suosituimmista verkkokaupoista, ja Amazonin sovelluksella sen palveluita pääsee käyttämään kätevästi myös mobiililaitteilla. Sovelluksella voi muun muassa selata tuotteita, vertailla hintoja, lukea arvosteluja sekä tehdä ostoksia ja tarkastella omia tilauksia.  

Himoshoppaajien kannattaa laittaa kokeiluun kenkien ja muodin verkkokauppa Zalando. Sovelluksella pystyy shoppailemaan älypuhelimella vaikka junassa työmatkan ratoksi. Zalandolla voi esimerkiksi selata tuotteita, seurata tilausten etenemistä ja tallentaa lempituotteet toivelistalle. Sovelluksen tiedot voi synkronoida verkkokaupan asiakastilin kanssa - eli vaikkapa toivelistalle tallennetut tuotteet löytyy helposti ja nopeasti myös tietokoneen verkkokaupasta.

Foodie.fi on sovellus, jolla pystyy selaamaan yli 900 eri S-ryhmän päivittäistavarakaupan tuotteita ja hintoja, tekemään ostoslistoja ja selaamaan laajaa reseptipankkia. Sovelluksella onnistuu myös ostosten hoitaminen: ruokaverkkokauppa ja kotiinkuljetus on saatavilla Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Lahden, Tampereen, Kuopion ja Oulun alueella. Kiireisen arki helpottuu kummasti, kun isommat ruokaostokset voit hoitaa virtuaalisesti!

Ruokaostosten hoitamiseen löytyy apua myös Lidl-sovelluksesta. Sillä voi selata tuotteita ja tarjouksia, sekä lisätä tuotteita ostoslistalle tai asettaa muistutuksia kiinnostavista tarjouksista. Sovelluksella myös löytää reitin lähimpään Lidl-myymälän.

Kirpputorien ystäville mainio sovellus on Huuto.net. Nimensä mukaisesti sovelluksella voi huutaa itselleen muiden myymiä tavaroita, ja toisaalta myös myös laittaa omia tuotteita myyntiin kuvien kera. Tuotteita on myynnissä laaja kirjo aina lastentarvikkeista viihde-elektroniikkaan ja antiikkiin.


Lataa Amazon: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa Zalando: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa Foodie: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa Lidl: iOS:lleAndroidille

Lataa Huuto.net: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle 

Avainsanat:

palvelut vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!