Selätä joulustressi sovelluksilla!

Miksi turhaan kärsiä joulustressistä, kun sovellusten avulla sen voi välttää!

Christmas Gift List -sovellukseen listaat lahjaideat ja mistä ne voi hankkia, sekä budjetin kuinka paljon rahaa per lahjansaaja aiot käyttää. Sovelluksesta voi seurata, kuinka monta lahjaa on vielä hankkimatta ja montako päivää on vielä aikaa hoitaa ostokset ennen joulua. Tämän kautta voi muuten myös hienovaraisesti vinkata lahjatoiveista vaikkapa puolisollesi. Vastaava, ehkä hieman jopa monipuolisempi sovellus iPhonelle on The Christmas List.

Any.do -sovellukseen voi kirjata muistettavat asiat joulusiivouksesta ruokaostosten hoitamiseen - kun ne on kirjoitettu ylös, ei niiden muistamisesta tarvitse stressata! Sovelluksessa voi myös jakaa tehtäviä muille perheenjäsenille. 

Joulupöytä koreaksi! Sen toteuttamisessa auttaa Food Planner. Sovellukseen voi kirjata ylös reseptejä, ja merkata kaupasta tarvittavat ainekset suoraan ostoslistalle. Sovellukseen voi myös laittaa tuotteiden hinnat, ja pysyä näin perillä menun kokonaishinnasta.

Joulupyhinä käydään kylässä sukulaisilla ja nähdään ystäviä. Swarm ilmoittaa olevansa nopein tapa pysyä ajan tasalla suunnitelmista. Plans-toiminnolla voi ilmoittaa kätevästi vaikkapa ystäväporukalleen suunnittelevansa visiittiä lähikuppilaan, ja kutsua heidät glögille.

Stressitöntä ja ihanaa joulunalusaikaa!

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!