Seitsemän sovellusta jouluun

Joulu on jo ovella ja sen kunniaksi haluamme esitellä seitsemän sovellusta, jotka joko viihdyttävät, rentouttavat tai ovat muuten vain ajankohtaisia. Ja koska tähän vuodenaikaan on tapana myös tehdä lupauksia, auttavat kaksi viimeistä sovellusvinkkiämme sinua tekemään kaksi varsin potentiaalista lupausta liittyen päivittäiseen hyvinvointiin vuonna 2017.

1. Trivia Crack

Aloitetaan matka seitsemän sovelluksen läpi kurkkauksella menneisyyteen. Trivia Crack toimii kuin suosittu klassikkopeli Trivial Pursuit, jossa ystävät haastetaan otteluun nippelitiedon mestaruudesta. Mobiilipelissä kierros alkaa pyörittämällä onnenpyörää, jossa ovat kaikki pelin kuusi eri teemaa: taide, tiede, urheilu, viihde, maantieto & historia sekä erityisteema eli ”kruunu”. Pelaajan on sitten vastattava pyöräytyksessä annetun teeman mukaiseen kysymykseen. Oikealla vastauksella vuoro jatkuu, kunnes kyseisen teeman mukainen hahmo on ansaittu ja väärällä vastauksella vuoro vaihtuu. Hauskaa ja raivostuttavaa yhtä aikaa!

Lataa Trivia Crack App Storesta tai Google Playsta.

2. Snow

Mikäli selfie-filtterit ovat mielestäsi Snapchatin paras ominaisuus, tulet varmasti rakastamaan Snow-sovellusta, jossa on kymmeniä ja taas kymmeniä hauskoja ja söpöjä filtterivaihtoehtoja! Näin joulun alla sovellus on myös täynnä sesonkifilttereitä, joilla voi hauskuuttaa itseään tai kavereitaan. Ei olekaan ihme, että tämä korealainen sovellus on kerännyt jo yli 100 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman.

Voit käyttää Snow’ta samaan tapaan kuten Snapchatia, eli lähettämällä videoita, viestejä ja kuvia kavereillesi tai vaihtoehtoisesti voit ladata filtteröidyt kuvat puhelimeesi tai vaikka suoraan Facebookiin ja Instagramiin.

Lataa Snow App Storesta tai Google Playsta.

3.  Conduct THIS!

Tähän vuodenaikaan moni kulkee läheistensä luokse junalla ja nyt voit myös itse leikkiä olevasi VR:n junakuski tällä uutuuspelillä, jossa onnettomuusriski on oikeaa elämää huomattavasti suurempi. Pelin idea itsessään on varsin simppeli: juna pysäytetään ja laitetaan takaisin liikkeelle sitä näpäyttämällä. Mikäli et pysäytä junaa ajoissa, on tiedossa törmäys ja räjähdys. Taso tasolta peli vaikeutuu, sillä junia ja tielle tulevia esteitä on useampia sekä tiheämmin. Kun pelin visuaalisuus on vielä mahtavan värikäs ja ehkä hieman retrohenkinen, voimme lämpimästi suositella tätä varsinkin kaikille junien ystäville!

 

Lataa Conduct THIS! App Storesta tai Google Playsta.

4. Punainen Risti

Joulunaikaan saattaa olla mielessä läheisten ja lahjojen lisäksi myös muiden auttaminen sekä hyväntekeväisyys. Suomen Punaisen Ristin ilmaisen mobiilisovelluksen avulla voitkin tarkistaa ensiapuohjeet onnettomuuksien, tapaturmien ja sairauskohtausten varalle (huom! ei korvaa ensiapukurssia), etsiä verenluovutuspaikkoja ja vaikka tilata muistutuksen seuraavasta mahdollisesta luovutuspäivästä. Sovellus auttaa myös löytämään eri vapaaehtoistyömuotojen joukosta juuri sinulle sopivan tavan auttaa ja voit halutessasi antaa myös kertalahjoituksen tai liittyä katastrofirahaston kuukausilahjoittajaksi

Lataa Punainen Risti –sovellus App Storesta tai GooglePlaysta

5. Zadaa

Onko sinulla vuoden aikana taas ehtinyt kertyä vaatekaapit pullolleen? Joulun välipäivät ovat mitä oivallisinta aikaa tehdä kriittinen inventaario sen sijaan, että hyvät, mutta käyttämättömät vaatteet ja asusteet makaisivat kaapissasi hamaan tulevaisuuteen asti. Voit nimittäin myydä ne kätevästi suomalaisen Zadaa-sovelluksen avulla halukkaille! Tiesitkö, että Zadaassa voit valita myös hyväntekeväisyysvaihtoehdon, jolloin voit lahjoittaa myydystä tavarasta joko osan tai kaiken Pelastakaa Lapset ry:lle.

Lataa Zadaa App Storesta tai Google Playsta.

6. Headspace

Joulun tienoilla kannattaa yrittää varastaa hetki myös ihan omaa aikaa ja keskittyä mielenrauhan saavuttamiseen. Headspace-meditaatiosovellus onkin kuin kuntosalijäsenyys mielellesi ja kuten usein ostos-tv:ssa sanotaan: vain 10 minuuttia päivässä riittää! Voit kokeilla sovellusta ilmaiseksi kymmenen päivän ajan, joten joululoma olisi mitä mahtavin aika aloittaa uuden, hyvän tavan opettelu ensi vuotta ajatellen.

Tämä lyhyt video kertoo lyhyesti ja kattavasti, kuinka Headspace toimii:

 

Lataa sovellus App Storesta tai Google Playsta.

7. Daily Yoga

Päivittäisen meditaation lisäksi voit kokeilla myös joogaa! Daily Yogassa nimittäin riittää harjoiteltavaa vaikka vuoden jokaiselle päivälle, sillä löydät sieltä yli 500 jooga-asentoa ohjeineen ja yli 100 valmista joogatuntia taustamusiikkeineen. Sovellus sopii kaikentasoisille joogaajille, sillä alussa voit valita vaikeustason kolmesta eri vaihtoehdosta aloittelijasta edistyneeseen. Daily Yogassa voit myös kerätä pisteitä aktiivisuudellasi sekä jakaa omia kuulumisiaan ja kommentoida muiden julkaisuja sovelluksen omassa yhteisössä.

Daily Yogasta on olemassa ilmainen perusversio sekä maksullinen versio, joka avaa useita erilaisia lisäominaisuuksia. Lataa Daily Yoga App Storesta tai Google Playsta.

Psst! Daily Yogalle on olemassa myös suomenkielinen vaihtoehto: Yogaia.

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!