Sataako vai paistaako? Selvitä se sovelluksilla!

Vallitseva sää selviää toki ihan vain ikkunasta ulos vilkaisemalla, mutta täällä Suomessa keli on usein niin vaihteleva, että on mukavaa osata varautua yllättäviin pakkasiin ja kaatosateisiin. Sovelluksilla pystyy kätevästi tarkistamaan tulevan sään suoraan puhelimesta!

IS Supersää tarjoaa sekä Ilmatieteen laitoksen että Forecan sääennusteet. Ennusteen luotettavuutta on paljon helpompi arvioida, kun näkee kaksi kilpailevaa ennustetta vierekkäin! Sovelluksesta näkee kuluvan vuorokauden ennusteen tunti tunnilta, sekä lähipäivien ennusteet ja sadetutkan. Mikäli olet jo mieltynyt jommankumman tarjoamiin sääennusteisiin, voit ladata luuriisi suoraan Foreca Weatherin tai Ilmatieteen laitoksen sään. Sovelluksilla näkee sääennusteet niin Suomeen kuin ulkomaillekin.

Visuaalisuudesta nauttivan kannattaa ottaa käyttöön Live Sää -sovellus, joka tuo näytölle kauniisti animoidun kuvan nykyisistä sääolosuhteista. Näytöltä näkee suoraan sen hetkisen kelin - kun ulkona sataa, niin näytölläkin sataa. Sovellus on kätevä esimerkiksi aamulla herätessä, kun sään voi vilkaista näytöltä nopeasti yhdellä silmäyksellä. Yahoo Sää on toinen sovellus, joka tarjoaa ennusteet visuaalisesti miellyttävästi: sovelluksen taustakuvina on aitoja valokuvia.

IOS-laitteille suunniteltu HumorCast -sovellus tarjoaa sääennusteet huumorin kera. Kylmä, pimeä ja sateinen sää saattaa masentaa, ja siksi sovellus näyttää ennusteen ohessa myös lyhyitä humoristisia säähän liittyviä faktoja.

Sovelluksilla saa selville muutakin säähän liittyvää hyödyllistä informaatiota! Talvisaikaan otollinen sovellus on Hiihtosää, joka kertoo säähän kuin säähän sopivat voiteet suksille, sekä ohjeet niiden käyttöön. Purjehtijoille käteviä sovelluksia ovat Spotfav ja WindGuru: ensimmäisellä näkee livekuvaa maailman eri rannoista, jälkimmäisellä voi tarkistaa sää- ja tuuliennusteita ympäri maailman.


Lataa IS Supersää: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa Foreca Weather: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle 

Ilmatieteen laitoksen sää: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Live Sää: iOS:lleAndroidille

Lataa Yahoo Sää: iOS:lleAndroidille

Lataa HumorCast: iOS:lleAndroidille

Lataa Hiihtosää: Androidille

Lataa Spotfav: iOS:lleAndroidille

Lataa WindGuru: AndroidilleWindows Phonelle

Avainsanat:

palvelut sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!