Samsung M3 - Musa kuuluu kaikkialle

Musiikki kuuluu kotiin, mutta ei aina kaikkialla kotona. Apuun tulee näppärä Samsung Wireless Audio-Multiroom M3 –kaiutin, joka liikkuu helposti huoneesta toiseen. Keittiön valtaa aito italialainen tunnelma kun spagettia keittäessä laittaa soimaan sopivan aarian, ja kylpyhuoneen kaakeleitakin kiillottaa mieluummin lempibändin tahtiin.

Selvät ja vaivattomat sävelet

M3:n äänenlaatu on kaiuttimen kokoon nähden hämmästyttävän hyvä. Lisäksi laite myös näyttää hienolta. Musiikkinautinto ei siis tule sisustuksen kustannuksella. Näppärän kokoinen kaiutin on toki myös helppo sujauttaa piiloon silloin kun se ei ole käytössä. M3 on kuitenkin niin tyylikkään näköinen, että sen kehtaa hyvillä mielin pitää vaikka sohvapöydän kulmalla.

Tätä kaiutinta asentaessa ei tarvita sähkömiestä: virtapiuha kiinni, Bluetooth päälle ja musiikki soimaan. Muutenkin laite on miellyttävän helppokäyttöinen. Esimerkiksi äänenvoimakkuus säätyy suoraan kaiuttimen hipaisunapeista sekä etänä vaikkapa puhelimesta tai tabletista.

Lisätempoa sovelluksissa

Hienoinkaan kaiutin ei toki ole mitään ilman asiaankuuluvaa musiikkia. Olipa äänenlähteenä Deezer tai Spotify, M3 kuulostaa upealta. Musiikkikokemus nousee vielä kokonaan uudelle tasolle, jos käytössä on useampi M3. Wireless Audio Multiroom –sovelluksen avulla on näppärä rakentaa koko kodin kattava musaverkko. Kaiuttimet voi nimetä ja sovelluksen avulla määritellä, mikä musiikki soi missäkin huoneessa.

Musiikkia ei voi koskaan olla liikaa. Samsung Wireless Audio-Multiroom M3 tuo sulosävelet kodin joka sopukkaan. Mozartia makuuhuoneeseen, Kaija Koota keittiöön tai sitten jotain aivan muuta.

Avainsanat:

Samsung musiikki

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!