ResQ pelastaa pahaltakin nälältä

Takana pitkä päivä ja jääkaapissa odottaa vain valju valo? Kauppaan on matkaa ja ostokset pitäisi vielä kokatakin herkkuruuaksi. Ei huvita niin yhtään! Näillä synkillä hetkillä apuun rientää ResQ, palvelusovellus, joka yhdistää ravintoloiden ylijääneet lounasruuat ja nälkäiset kuluttajat.

ResQ:n käyttö ei voisi olla helpompaa. Sovelluksen kartalta on näppärä tarkistaa matkareitille osuvat yhteistyöravintolat, joissa parhaillaan on voimassaolevia tarjouksia. Ravintolat lisäävät palveluun tietyn määrän annoksia, jotka ovat vikkeläsormisimpien varattavissa. Tässä pelissä nopeat syövät hitaiden ruuat, ja herkullisimmalta kuulostavat annokset viedään kokkien käsistä. Maksu tapahtuu suoraan sovelluksessa ja sen jälkeen annos on noudettavissa ravintolasta määriteltyyn takarajaan mennessä.

ResQ on oiva kiirevaihtoehto eineksille, sillä pikkurahalla saa koko annoksen lisukkeineen päivineen. Samalla sovellus vähentää ruokahävikkiä ja parantaa maailmaa suupala kerrallaan. Toistaiseksi palveluun on vielä jonotuslista, mutta käyttäjäksi pääsee kyllä järkevässä ajassa. Yhteistyöravintoloita löytyy tällä hetkellä pääkaupunkiseudulta, Turusta, Jyväskylästä, Tampereelta, Mikkelistä ja lista pitenee koko ajan. Muitakin vastaavia palveluita on työn alla, odotamme jo vesi kielellä.

 

Lataa iOS-sovellus

Lataa Android-sovellus

tai käytä selaimessa

Avainsanat:

palvelut sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!