Neljä sovellusta, jotka tekevät autoilusta helpompaa

Nettiauto-sovellus on samannimisen internetpalvelun yksinkertaistettu mobiiliversio. Sovelluksessa voi selata myynnissä olevia autoja, ja tehdä myynti-ilmoituksia omasta menopelistä. Autoja voi selailla ilman mitään tunnuksia, mutta kirjautumalla palveluun on mahdollista esimerkiksi tallentaa hakuvahteja.

Tekikö viereinen auto lommon oveen parkkipaikalla, tai seisooko kotikadulla komea luksusauto, joka ei ainakaan ole naapurin? Fonecta Caller -sovelluksella saa selville ajoneuvon omistajan rekisterinumeron perusteella. Sovellus kertoo auton merkin, mallin, vakuutustiedot ja omistajan tai haltijan nimen sekä kotipaikkakunnan. Haun avulla saa tietoonsa myös auton moottorin tilavuuden, käyttöönottopäivän ja seuraavan katsastusajankohdan.

ParkMan ja Easypark ovat sovelluksia, joita käyttämällä autoilija säästää rahaa maksamalla vain todellisesta pysäköintiajasta. ParkMan auttaa löytämään vapaan parkkipaikan: kun toinen sovelluksen käyttäjä kuittaa pysäköinnin loppuneeksi, tämä vapautuva parkkipaikka näkyy sovelluksessa kartalla. Pysäköinti nopeutuu, eikä kolikoita tarvitse kanniskella mukana, kun parkkimittarin etsimisen sijaan pysäköintimaksun voi maksaa sovelluksen avulla.

EasyParkiin rekisteröidytään joko internetissä tai suoraan sovelluksessa. Muutaman päivän kuluttua rekisteröitymisestä käyttäjä saa postissa EasyPark-tarran, joka kiinnitetään auton tuulilasiin. Sovellusta ei voi käyttää ilman tarraa, sillä sen avulla pysäköinninvalvoja osaa tarkistaa maksun EasyParkin tietokannasta. Sovelluksen käyttö on helppoa: kartasta etsitään vapaa parkkipaikka, pysäköidään, merkataan parkkialueen numero ja ajoneuvo sekä pysäköintiaika. Parkkiaikaa voi muuttaa ilman, että tarvitsee palata autolle. Kun autolla lähtee uudelleen liikkeelle, pysäköinti pitää kuitata päättyneeksi.


Lataa Nettiauto: iOS:lleAndroidille

Lataa Fonecta Caller: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa ParkMan: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa EasyPark: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!