Nappaa nämä snäppääjät seurantaan

Onko Snapchat jo kaikille tuttu? Se on viestipalvelu, jonka avulla lähetät kaverille tai seuraajajoukolle kuvan tai videota. Juju on siinä, että viesti näkyy vastaanottajan puhelimessa vain määräämäsi ajan sekunteja ja katoaa sitten jäljettömiin. Jos vastaanottaja päättää nappaista screenshotin kuvastasi, saat siitä ilmoituksen. Sovelluksessa voi myös tehdä kuvaa ja videota yhdisteleviä vuorokauden nähtävissä olevia snapstoryja, jolla kerrot vaikkapa koko päiväsi kulusta. Parasta on tietenkin kuviin lisätty teksti ja hauskan kömpelöhkö piirustusjälki, jolla (ja alla olevat esimerkit todistavat tämän) ansioituneet snapchattaajat onnistuvat tekemään hyvinkin luovia snapteoksia.

Snäppi-inspistä, viihdettä vaikkapa näistä tileistä, jotka kannattaa ottaa seurattavakseen:

  1. Jeromejarre on Vine -käyttäjille jo tuttu hahmo, josta on tullut myös Snapchat-tähti. New Yorkissa asuva ranskalaiskundin huumori perustuu yllättäviin tilanteisiin, rohkeaan heittäytymiseen ja omalaatuiseen huumoriin. Yli miljoona Snapchat -seuraajaa ei voi olla väärässä: Jeromejarren snappeja alkaa odottamaan!

  2. Jos tyyli, muoti ja lifestyle kiinnostavat, kannattaa seurata Instyle -lehteä. Snapeissa nähdään muotivinkkien lisäksi vilauksia kulissien takaa. Lehti paljasti odotetun syyskyyn kansikuvansa ensimmäiseksi Snapchat -yleisölleen.

  3. Mashable on tekniikan, viihteen ja sosiaalisen median uutistalo, jolta tulee päivittäin snapstory tietystä aiheesta. Usein ajankohtaisesti, yleensä hauskasti. Tätä tiliä kannattaa seurata pelkästään tekijöiden loistavien Snap-piirustustaitojen vuoksi!

  4. Ja kun piirtämistaidoista puhutaan, on pakko mainita Xeppeling, joka tekee uskomattoman taitavia kuvia leffa- ja TV-hahmoista ja julkkiksista. Yritä tehdä perässä (mutta älä masennu, jos piirustustaidot eivät heti yllä samalle tasolle).

  5. Jos tahdot asiallisempaa snapchatin täytettä, Brittiläinen Channel 4 (c4news) liittyi kuukausi takaperin Snapchattiin tavoittaakseen nuorempaakin yleisöä uutisoidessaan Skotlannin itsenäistymisäänestyksestä. Vaikka kanavan Snap-tiliä ei vielä voi aktiiviseksi väittää, on mielenkiintoista nähdä millä tavoin snapchattia voi käyttää journalismia tukemaan.

Tervemenoa viihtymään Snapchatin parissa.

(Jos listasta jäi joku oleellinen pois, kerrothan sen meille!)


Lataa Snapchat: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

vinkit some

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!