Nappaa Halloween Pókemon Go:n herkut itsellesi!

Halloweenin kunniaksi Niantic käynnistää keskiviikosta 26. lokakuuta alkaen ensimmäisen maailmanlaajuisen Pokémon Go –tapahtuman, joka tuo lisää herkkuja peliin. Kirjaimellisesti. Jokaisesta napatusta ja kuljetetusta Pokémonista saa tuplasti enemmän karkkeja ja lisäksi myös munista haudotuista Pokémoneista saa kaksi karkkia yhden sijaan. Buddy Pokémonin kanssa kuljeskelu sen sijaan kerryttää karkkeja jopa neljää kertaa nopeammin kuin tavallisesti!

Paras uutinen Halloween-tapahtumassa on tietenkin se, että ”pelottavia” Pokémoneja on tarjolla poikkeuksellisella tavalla. Halloweenin aikaan kaduilla siis kummittelevat ainakin Zubat, Golbat, Gastly, Haunter, Gengar, Drowzee ja Hypno. Tietenkin voi aina toivoa, että Niantic innostuisi keppostelemaan Halloween-hengessä ja muitakin yllätyksiä voisi olla luvassa. Halloween-herkut ovat pelissä mukana tiistaihin 1. marraskuuta saakka.

Ja jos luurista uhkaa loppua akku kesken karkkikierroksen tai Pokémon-metsästyksen, kannattaa varata mukaan Huawein jättimäinen 13 000 mAh:n vara-akku.

Avainsanat:

viihde pelit vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!