Nämä sovellukset tekevät jauhopeukalosta mestarileipurin

Tuleeko sinullekin toisinaan eteen se hetki, kun tekisi mieli leipoa, mutta juuri sillä hetkellä et muista, mistä luit juuri siitä täydellisestä suklaakakkureseptistä? Reseptejä, kun löytää usein sattumalta monista eri paikoista. Paprika Reseptienhallinta on täydellinen kumppani keittiöön. Helppokäyttöisellä sovelluksella tallennat reseptit eri sivuilta yhteen ja samaan paikkaan sekä sovitat niiden ainesmäärät haluamallesi ruokailijamäärälle. Sovelluksessa voit myös yhdellä kosketuksella lisätä reseptin ainekset ostoslistalle. Paprika mahdollistaa myös aterioiden suunnittelun. Voit lisätä reseptisi tai mukautetut ateriat kalenteriin, jolloin ruokailut saa suunniteltua vaikka viikoksi eteenpäin.

Jos uuni on jo lämmin ja nyt vasta tajusit, että yksi olennainen ainesosa puuttuu, niin ei huolta. Substitutions (iOS) ja Food Substitutes (Android) ovat sovelluksia, joka kertovat, millä voit korvata puuttuvan ainesosan. Sovellukset antavat näppärät vinkit myös allergikoille.

Reseptien lähteitä on lähestulkoon loputtomasti. Kotikokki-sovellus tarjoaa Suomen laajimman reseptikokoelman. Kaikki reseptit ovat Kotikokki.net-yhteisön jäsenien keräämiä ja kokoamia. Kannattaa lukea myös reseptien kommentit! Sieltä voi löytyä hyviä vinkkejä, miten esimerkiksi reseptiin saa uuden vivahteen muuttamalla jotain ainesosaa tai millä tekniikalla saa leivokseen parhaan koostumuksen.


Lataa Paprika Reseptienhallinta: iOS:lleAndroidille

Lataa Substitutions: iOS:lle

Lataa Food Substitutions: Androidille

Lataa Kotikokki: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!