Näin luet kirjan vartissa

Vaikka kesälomatkin ovat aivan kulman takana, niin oppiminen ei koskaan lopu. Laiturin nokassa mato-onki kädessä istuskellessa on kummasti aikaa lukea vaikka miten jalkapallo edistää maailmantaloutta, tai miten olisit 50% onnellisempi. Blinkist sovellus kiteyttää luetuimpia kirjoja maailmassa lyhyiksi tiivistelmiksi. Voit siis opetella uuden kielen perusteet ja tilinpitämisen salat samalla kun grillaat makkaraa leirinuotiolla.

Asuuko sisälläsi pieni lukutoukka? Vaikka olisit ahkerakin lukija, niin välillä saattaa olla kaikesta huolimatta vaikea löytää aikaa lukemiselle arjen kiireen keskellä. Moni on varmasti ollut tilanteessa, jossa vuosi sitten aloitettu kirja on vieläkin ensimmäisessä kappaleessa. Mikäli tämä kuulostaa tutulta, on Blinkist oiva ratkaisu ongelmaan.

Uuden oppiminen ja itsensä sivistäminen ei tarvitse olla aikaa vievää puuhaa. Lukemalla tai kuuntelemalla tiivistelmiä esimerkiksi tieteestä, taiteesta, taloudesta tai hyvinvoinnista ja pysyt ajan hermolla ja aikaa jää vaikka juuri siihen kalastamiseenkin. Varoituksen sanana kuitenkin, että tiivistelmän lukeminen saattaa johtaa jopa kyseisen kirjan hankkimiseen.

Aktivoi siis sisäinen lukutoukkasi ja ota samalla vaivalla haltuun useampikin opus yhden pitkän sijasta. Blinkistin avulla kirjan lukeminen tapahtuu 15 minuutissa ja täten kirja per päivä ei kuulostakaan enää yhtään niin pahalta.

 

Lataa Blinkist: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!