Musiclock on soiva apuväline musiikin harjoitteluun

“Satu meni saunaan, laittoi laukun naulaan...” Muistatko vielä koulun musiikintuntien loruja, joilla harjoiteltiin asteikkoja? Ei haittaa, jos et kitaratunnilla koskaan kunnolla oppinut soittamaan sooloja. Nyt niiden opettelu saattaa jopa olla helpompaa, sillä alati taskussa kulkeva älypuhelin tulee mukaan avuksi.

Musiclock on suomalainen taidonnäyte mobiilisovelluksesta musiikin opettelun apuvälineenä. Sovellus on saanut paljon kehuja käyttäjiltä ja Apple nosti sen parhaiden uusien sovellusten joukkoon 50 maassa. Sovellus on saatavilla iOS-puhelimille 0,99 € hintaan.

Asteikkojen muuttuminen sävellajin vaihtuessa sekä improvisointi on tehty Musiclockissa helposti ymmärrettävään ja tyylikkääseen muotoon. Kiekko muuttuu sen mukaan, mikä sävellaji on valittuna. Riippuen kumman instrumentin valitset voit nähdä soittimien visualisoinneista, mitä koskettimia tai kieliä soitetaan kussakin sävellajissa.

Et välttämättä tarvitse oikeita soittimia makeiden sävelkulkujen aikaansaamiseksi. Sovelluksen virtuaalipianoa näppäilemällä voi itse kuulla, miten sävellaji muuttuu, sekä kehitellä omia sooloja eri taustojen tahtiin olit sitten kotona tai vaikka työmatkalla. Kun alat muistaa asteikkoja ulkomuistista, kannattaakin siirtyä oikeisiin soittimiin . Ota koskettimet haltuun ja iske kaverille kitara kouraan niin saatte aikaan todelliset jammailusessiot. Luntit on sallittu! Ties vaikka saisitte sooloistanne aikaan uuden hittibiisin?

 

Lataa Musiclock iOS:lle

Avainsanat:

musiikki sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!