Mobiilia mäkiautoilua Hill Climb Racing 2:n tahtiin

Suomessa osataan tehdä mahtavia mobiilipelejä! Hyvä esimerkki tästä on Fingersoftin uunituore jatko-osa menestyksekkäälle Hill Climb Racingille. Vuonna 2012 julkaistu HCR on tähän päivään mennessä kerännyt hulppeat 500 miljoonaa latausta. Vasta aika näyttää, riittääkö HCR2:ssa kaasua kiivetä yhtä korkealle, mutta alku ainakin on lupaava: peli kiikkuu latauslistojen palkintopalleilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Hill Climb Racing 2 noudattaa ykkösosan hyväksi havaittua kaavaa. Maaliin on kiire, mutta samalla täytyy varoa, ettei ajokki kellahda katolleen. Mäkiset maastot vaihtuvat ja virtuaalikumi palaa. Kaiken avain on oppia hallitsemaan ajopeliä. Jos mäennyppylään posottaa liian kovalla vauhdilla, seuraava maakosketus ei välttämättä tapahdu renkaat edellä. HCR2 onkin klassinen esimerkki pelistä, joka on helppo oppia, mutta vaikea hallita.

Tutun kauran lisäksi pelistä löytyy toki uutuuksiakin. Grafiikka on loikannut kokonaan uudelle tasolle, ja vaikka itse autoilu tapahtuu edelleen kahdessa ulottuvuudessa, taustoista löytyy syvyyttä. Pelissä voi nyt myös päivittää ja räätälöidä niin ajokkia kuin kuskiakin. Selkein uutuus löytyy kuitenkin uudesta moninpelimuodosta. Kellon lisäksi kilpailla voi siis nyt myös muita kotisohvien Vatasia vastaan.

Hill Climb Racing 2 on lataajalleen maksuton, mutta toki pelistä löytyy sisäisiä ostoja. Jos kaasujalan raskaus ei riitä, menopeliin saa rahalla lisää muskelia. Kärsivällinen pelaaja toki tienaa päivitysrahansa kilpakentillä, mutta vauhdinnälkäisimmät joutuvat raottamaan kukkaronnyörejään.

Kaiken kaikkiaan HCR2 on mainiota ajanvietettä. Pelin perusmekaniikasta saa kiinni välittömästi ja sen parissa jaksaa puuhastella pitempäänkin. Harva asia on yhtä riemukasta, kuin hetki kun juuri päivitetty moottori tekee selvää aiemmin mahdottomasta ylämäestä.


Lataa Hill Climb Racing 2 iOS:lle tai Androidille

Avainsanat:

pelit

Kommentit (1)

PlasmaHCR2
19.01.2020 03:36
Juu, on tullut pelattua tuota HCR kakkosta. Total rankki on jotain 700k. 8 autoa oon saanu maksimitasolle. Jotenkin olen saanut itteni maailmanlistalla hyvällä sijalla o...
Juu, on tullut pelattua tuota HCR kakkosta. Total rankki on jotain 700k. 8 autoa oon saanu maksimitasolle. Jotenkin olen saanut itteni maailmanlistalla hyvällä sijalla olevaan tiimiin. Mutta, ihan hyvä peli.
Näytä kokonaan