Magisto - luo videoita maagisen mutkattomasti

Magisto on videoiden tekemiseen tarkoitettu sovellus, jolla voi luoda nopeasti ja helposti näyttäviä videoita. Tällä sovelluksella videoiden tekeminen onnistuu keneltä tahansa, eikä aikaisempaa kokemusta editoinnista tarvita!

Sovelluksen toimintalogiikka on kolmivaiheinen. Ensimmäiseksi valitaan kuvat ja videot, joista video halutaan tehdä. Toiseksi valitaan teema, ja viimeisenä valitaan musiikki. Teema ja musiikki valitaan valmiista vaihtoehdoista, tai musiikiksi voi halutessaan valita myös oman kappaleen. Lopuksi odotellaan muutama minuutti sovelluksen valmistellessa videota, ja sitten se on valmis katsottavaksi. Helppoa kuin mikä!

Kun video on valmis, sen voi tallentaa omaksi ilokseen, tai sen voi jakaa kavereille. Videon voi jakaa muun muassa Facebookiin, Twitteriin, Instagramiin, Youtubeen tai Whatsappiin.

Sovelluksen ilmaisessa versiossa on jonkin verran rajoituksia: videoon voi esimerkiksi valita korkeintaan 10 kuvaa, ja videon maksimipituus on 75 sekuntia. Premiumiin päivittäminen tuo käyttöön lisää ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden tehdä pidempiä videoita.  

Magiston ehdottomasti paras puoli on se, että sillä voi tehdä hyvin pienellä vaivalla jakamisen arvoisia videoita. Sovelluksella voi luoda vaivattomasti videon vaikkapa päivän fiiliksistä, ja jakaa fiilikset eteenpäin sosiaalisessa mediassa. Kokeile videon tekemistä myös esimerkiksi lomamatkasta, söpöistä kissoista tai leikkivistä lapsista - vain mielikuvitus on rajana!

Lataa Magisto: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

sovellukset kuvaaminen

Kommentit (1)

Lolooo
26.06.2019 22:10
Miten tällä sovelluksella voi ladata videon esim tik tokkiin ku teon shoutin mut en saa jaettuuu sitä auttakaaaa pliis🙁