Löydä perille sovellusten avulla!

Paperiset kartat ovat pian historiaa, sillä nykyään älypuhelin tai tabletti muuttuu hetkessä navigaattoriksi. Mobiililaitteille on saatavissa lukuisia erilaisia navigaatiosovelluksia, joiden avulla löydät perille tuntemattomassakin paikassa, suuntavaistosta riippumatta. Navigaatiosovelluksista on apua, olit sitten liikenteessä pyörällä, autolla tai kävellen.

Google Mapsin käyttö on monelle tuttua selaimella. Älypuhelimella ja tabletilla saat ääniohjeistetun GPS-navigoinnin suunnistuksen avuksi. Lisäksi saat Google Mapsilla reittiohjeet myös julkiselle liikenteelle. Sovelluksella voit myös katsella katuja Street View’n avulla ympäri maailmaa ja lisäksi näet sisäkuvia monista tutuista julkisista kohteista.

Waze Social GPS, Maps & Traffic -sovellus on maailman suurin yhteisöllinen navigaatio- ja karttasovellus. Sen kautta saat muiden käyttäjien jakamaa ajankohtaista tietoa esimerkiksi ruuhkapaikoista, edullisesta polttoaineesta, tietöistä tai onnettomuuksista. Lisäksi voit lisätä sovelluksessa kavereita, ja pitää heidät ajan tasalla todellisesta saapumisajasta sovittuun tapaamiseen.

Kannattaa tutustua myös näihin navigointisovelluksiin:

  • MapQuest

  • Navmii

Navigaatiosovelluksilla löydät perille, vaikka suuntavaistosi ei olisikaan sieltä parhaimmasta päästä. Sovellusten käyttämisessä on kuitenkin hyvä muistaa, että GPS-paikantimen jatkuva pyöriminen taustalla kuluttaa laitteen akkua huomattavasti!

Lataa Google Maps: iOS:lleAndroidille

Lataa Waze: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa MapQuest: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa Navmii: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!