Leppoisasti nukkumaan ja skarpimmin ylös sängystä

Pimeän aikaan jaksaminen on kellä tahansa koetuksella. Kaiken a ja o ovat hyvät yöunet.

Aloitetaanpa nukahtamisesta. Joillekin unensaanti vaatii taustaääntä - ja onneksi sovelluskaupasta löytyy laaja valikoima erilaisia rentoutumisambientia tarjoavia sovelluksia. Kokeilemalla löytää mieleisensä. Esimerkiksi White Noise tarjoaa laajan skaalan laadukkaita äänivaihtoehtoja, jotka eivät tunnu särähtävän keinotekoisilta.

Äänimaisemaksi voi valita vaikkapa rannan, meren, kissan kehräyksen tai (yllättävän rauhoittavan) kuivausrummun. Erilaisia sadeääniä löytyy kevyestä ropinasta ukkosmyrskyyn. Voit tehdä myös juuri makuusi sopivan äänicocktailin miksaamalla kahta tai useampaa ääntä sekaisin. Suosittelemme testaamaan aaltoja ja nuotion rätinää.

Jos herääminen tuntuu hankalalta, kannattaa kokeilla esimerkiksi Sleep Cyclea. Kun kännykkä lepäilee pääsi vieressä yön, kerää sovellus dataa unestasi. Sovellukseen asetetaan herätysaikahaarukka ja sovellus osaa herättää nukkujan kevyemmässä unenvaiheessa. Aktiivikäyttäjälle Sleep Cyclen keräämä data on kiinnostavaa: missä vaiheessa yötä uni on raskainta ja koska kevyintä, pitäisikö viilata unirytmiä?

Makoisia yöunia kaikille!

Lataa White Noise iOS:lleAndroidille

Lataa SleepCycle iOS:lleAndroidille

 

Avainsanat:

sovellukset hyvinvointi

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!