Lautapeliturnaus sovelluksilla

Milloin teidän perheessä on viimeksi pidetty taukoa sosiaalisesta mediasta, suljettu taustalla pauhaava televisio ja tehty jotain yhdessä? Lautapelien pelaaminen on hauskaa puuhaa, mutta sitä tulee nykyään tehtyä ehkä liian harvoin. Jos kaapin perukoilta ei löydy kiinnostavaa peliä, niin kannattaa kokeilla sovelluksia. Näitä voi pelata myös reissun päällä, sillä ainoa tarvittava väline on puhelin tai tabletti.

Carcassonne

Suosittu lautapeli taipuu mobiiliversioksi oikein mainosti. Hieno grafiikka tekee pelikokemuksesta miellyttävän. Tuttuun tapaan Carcassonneen on saatavilla laaja valikoima erilaisia lisäosia. Peliin ei siis hetkessä kyllästy!

Carcassonnea voi pelata koko perheen voimin yhdellä laitteella. Jos pelikaveria ei löydy, niin voit pelata myös tietokonetta vastaan tai kavereiden kanssa verkon välityksellä. Sovellus ja lisäosat ovat maksullisia, mutta mobiilipelin ostaminen tulee huomattavasti halvemmaksi kuin fyysisen lautapelin ja lisäosien hankkiminen.
 

Pandemic: The Board Game

Joskus käy niin, että rento peli-ilta päättyykin riitelyyn ja mököttämiseen. Jos häviäminen ärsyttää, kannattaa kokeilla tätä peliä. Pandemic: The Board Game -sovelluksessa kaikki pelaajat ovat nimittäin samalla puolella.

Tehtävänä on pelastaa maailma vaarallisilta viruksilta. Peliä voi pelata samalta laitteelta 2-4 pelaajaa yhdessä. Jokaisella pelaajalla on oma roolinsa, ja maailmanloppu vältetään toimivalla yhteistyöllä. Jos pelikaveria ei löydy, niin voit pelata myös yksin ja ottaa kaikki roolit haltuun itse. Sovellus on maksullinen.
 


Monesti paasataan vain puhelimien huonoista puolista: ne tekevät meistä epäsosiaalisia ja saavat meidät olemaan vähemmän läsnä. Todellisuudessa jokainen kuitenkin päättää itse, miten ja milloin laitteitaan käyttää. Nyt on hyvä tilaisuus käyttää niitä perheen kanssa yhdessä. Mukavaa peli-iltaa!

 

Lataa Carcassonne: iOS:lle

Lataa Pandemic: The Board Game: iOS:lle

Avainsanat:

pelit sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!