Läiski Post-it -lappuset älyluuriin

Post-It -laput ovat varmasti tuttuja ihan jokaiselle. Mitä jos pystyisit ottamaan lappuset mukaasi digitaalisesti, muokata niitä haluamallasi tavalla ja jakaa niitä muiden kanssa? Post-It –brändin luoja 3M on nyt mahdollistanut tämän The Post-It Plus –sovelluksellaan.

Sovelluksen perusideana on, että voit ottaa kuvan esimerkiksi seinälläsi olevista Post It – lapuista, jotka sovellus tunnistaa ja tallentaa digitaaliseen muotoon. Tallennettuja lappuja voi jakaa erilaisiin ryhmiin ja ryhmät voi nimetä eri aihealueiden mukaan. Ryhmiä voi myös järjestellä haluamallaan tavalla. Lappujen tallentaminen onnistuu vaivattomasti ja sovellus tunnistaakin kuvatut laput yllättävän hyvin. Kokeillessa se tunnisti myös seinällä olevia postikortteja, eli ilmeisesti käyttö ei rajoitu vain Post-It:eihin.

Sovelluksessa on myös työkalu omien muistilappujen tekemiseen sekä piirtämällä että kirjoittamalla. Näin pystyt lisäämään tallennettuihin muistilappujen ryhmiin uusia digitaalisia lappuja. Pienen tunnustelun jälkeen lappujen luominen onnistui varsin helposti, joskin älypuhelimen pienellä näytöllä piirtäminen on aina yhtä hankalaa. Myös aiemmin tallennettujen lappujen muokkaus on mahdollista samalla työkalulla. Ilmainen versio mahdollistaa vain yhden väristen lappujen luomisen.

Lappuset voi tietenkin postailla kätevästi eri some-kanaviin kuten Facebookiin ja Twitteriin. Lapputiedostot voivat olla Powerpoint, PDF ja Excel –muodossa tai pakattuna kuvana. Myös sovellusta tukeva tiedostomuoto löytyy, joten omia muistiinpanoja pystyy siirtämään myös muihin laitteisiin, joista kyseinen sovellus löytyy.

The Post-It Plus on erittäin hyvä vaihtoehto ihmiselle, joka haluaa pitää Post-It –muistiinpanonsa mukana liikkeellä ja kotona.

Nappaa siis lippulappuset talteen luuriin! Lataa Post-It-Plus: iOS:lle

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!