Kolme sovellusta golfarille

 

Appisen toimitus kävi Espoon Ringside-kentällä yhdessä GoGolfin Henkan kanssa pelaamassa kierroksen, ja tällä kertaa otettiin sovellukset mukaan. Näistä sovelluksista on hyötyä sekä aloittelevalle pelaajalle että kokeneemmallekin.

GoGolf – parhaat diilit

Ennen lähtöä täytyy päättää, mille kentälle tällä kertaa suuntaat. GoGolf-sovelluksesta näet Suomen parhaat kentät ja parhaat diilit. Tarjouksia on runsaasti aina halvemmasta greenfeestä ruokatarjouksiin. Diilit saat käyttöösi maksamalla GoGolfin 15 euron vuosijäsenyyden. Tarjousten käyttäminen onnistuu helposti vain ojentamalla puhelin caddiemasterille, joka sitten käyttää valitsemasi tarjouksen.

Golf GameBook – tuloskortti, GPS-mittari, sosiaalinen pelaaminen

Kun olet päässyt kentälle, niin kannattaa ladata puhelimeen golfaajien suosima GameBook-sovellus. Siinä on monia hyviä puolia: se korvaa paperisen tuloskortin ja saat tarkat tiedot väylistä. Lisäksi pääset seuraamaan ystäviesi peliä ja vaikka onnittelemaan heitä birdiestä.

Tilastojen avulla voit seurata omaa kehitystäsi pidemmällä aikavälillä. Sovelluksella saat kätevästi pidettyä kirjaa koko peliryhmän lyönneistä, ja kierrosta saa höystettyä myös sivupeleillä, kuten pisimmän draivin kisalla. Lisäksi GPS-toiminnon avulla voit mitata lyönnin pituuden. Näet myös etäisyyden lipulle, joten voit suunnitella lyöntisi paremmin.

Zepp Golf – swingin analysointi, vertailu ammattilaisiin

Tiedät varmasti sen tunteen, kun joskus peli ei vaan kulje. Silloin kannattaa ottaa avuksi Zepp Golf. Pyydä kaveria kuvaamaan sovelluksella swingisi, ja pääset sitten analysoimaan omaa lyöntiäsi. Pystyt esimerkiksi hidastamaan videota ja vertaamaan omaa lyöntiäsi ammattilaisen swingiin. Pelistä tulee pikkuhiljaa helpompaa.  

Älä jätä puhelinta kierroksen ajaksi taskunpohjalle, vaan ota ihmeessä seuraavalla kerralla nämä sovellukset mukaan peliin.

Lataa GoGolf: iOS:lle

Lataa Golf GameBook: iOS:lle

Lataa Zepp Golf: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

urheilu sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!