Kahdeksan päivän videoputki ja chillailua - haastattelussa tubettaja Jaakko

Lahtelaisen tubettaja Jaakko Parkkalin mielestä kesässä on parasta se, kun ulkona on kunnolla lämmin ja ihmiset ovat iloisia. Jaakon kesään kuuluu paljon kaikenlaista puuhastelua.    

Duunia ja chillailua hyvässä tasapainossa

Jaakko kuvaa kesällä paljon YouTube-videoita: parhaimmillaan hänellä oli kesän alkupuolella kahdeksan päivän videoputki, mutta yleensä videoita tulee vähän harvemmin. Peruspäivänä hän alkaa editoimaan aamulla herättyään, lounaan jälkeen on luvassa videon kuvausta yksin tai kavereiden kanssa ja iltapäivällä vielä lisää editointia. Aktiivisesta julkaisutahdista huolimatta hän ehtii myös urheilla ja chillailla.

Tubettaja on somessa käytännössä koko ajan. Hän käyttää päivittäin YouTuben lisäksi Snapchatia, Instagramia ja Twitteriä. Puhelin on aina taskussa ja siitä löytyy kaikki tarvittava: sovellukset, kamera ja 4G. Somettaminen on Jaakon mielestä kivaa puuhaa, eikä jatkuva onlinessa oleminen ahdista häntä. Kerran viikossa hän saattaa rauhoittua: “Sunnuntaisin on välillä kiva ottaa iisisti sohvalla, eikä koko ajan päivittää somea.”

Aktiivinen puuhastelija

Urheilu on osa Jaakon arkea kesälläkin. Jääkiekko on lähellä tubettajan sydäntä: “Ainoa pieni miinus kesässä on se, että lätkäkausi on tauolla.” Välillä hänen tekisi kesälläkin mieli katsella matseja tai lähteä itse jäälle. Kesällä tuleekin sitten pelattua rullalätkää tai käytyä lenkillä rullaluistimilla. Kavereiden kanssa hän pelaa välillä myös sulkista, jalkapalloa ja muita lajeja.

Jaakko käy kesällä monilla festareilla. Festareiden hyvää fiilistä on kiva jakaa myös Snapchat-seuraajille, ja lisäksi Jaakko napsii kuvia ja videoita muistoksi. Sen enempää hän ei festareilla räplää puhelinta, vaan keskittyy hetkeen ja keikkojen katseluun.

Tubettaja lähettää kaikille lukijoille terveisiä ja toivottaa hyvää kesää. “Toivotaan, että törmätään jossain. Käykää uimassa ja festareilla. Kesä on niin lyhyt, niin muistakaa ehtiä tehdä kaikkia niitä asioita, joita ei muulloin voi tehdä.”, Jaakko sanoo.

Sony Xperia XA -puhelin sopii aktiiviselle somettajalle

Tutustu huippunopeaan ja kattavaan 4G-liittymään

Avainsanat:

some kuvaaminen

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!