Kaamos ja kaukokaipuu – ota avuksi Instagram

Kukapa ei aina välillä haaveilisi jättävänsä kaiken ja lähtevänsä maailmanympärysmatkalle? Suomen syksyssä kaukokaipuu iskee helposti, mutta onneksi pahinta reissuhimoa voi lievittää seuraamalla muiden matkustelua. Inspiroivia instafeedin piristäjiä ovat ainakin seuraavat reissaajat!

Kuka?

Chanel Cartell ja Stevo Dirnberger päättivät jättää työnsä mainosalalla ja lähteä maailmanympärysmatkalle. Pariskunnan Instassa jokaisessa kuvassa on mukana kyltti, jossa lukee matkustettu kilometrimäärä.

Suosikkikuva:

Kuka?

Suvi Höyden on helsinkiläinen  bloggaaja, joka postaa kauniita ja seesteisiä kuvia kaukoreissuiltaan ja myös Suomesta.

Suosikkikuva:

 

Canyonlands with girls!

A post shared by Suvi Höydén (@dtlsuvi) on

Kuka?

Jay Alvarrez matkustelee ympäri maapalloa tyttöystävänsä kanssa. Instagram täyttyy turkooseista rannoista ja nuoren pariskunnan yhteiskuvista. Näitä otoksia katsoessa kaukokaipuu ei helpotu!

Suosikkikuva: 

 

A post shared by JAY ALVARREZ (@jayalvarrez) on

Kuka?

Australialainen bisnesmies Cillín Perera vietää niin paljon aikaa matkustaen, että luopui asunnostaan ja alkoi “kodittomaksi”. Lentokentillä, koneessa ja kohteissa aika kuluu Instagramia päivittäen.

Suosikkikuva: 

Kuka?

Murad Osman on venäläinen valokuvaaja, joka seuraa tyttöystäväänsä maailman ääriin. Hashtagilla #followmeto merkityissä kuvissa valokuvaajan  tyttöystävä vetää häntä kädestä kohti toinen toistaan kiehtovampia kohteita aina Pietarin katoilta Hollywoodiin kukkuloille.

Suosikkikuva:

Kuka?

Australialainen Emilie Ristevski reissaa kamera kädessään. Instagram-kuvat ovat näyttäviä, mutta huokuvat samaan aikaan tyyneyttä.

Suosikkikuva:

Kuka?

Samuel Taipale on suomalainen valokuvaaja, jonka kuvista löytyy extreme-seikkailuja ja upeita maisemia.

Suosikkikuva:

 

I think Norway has the coolest spots for taking wedding photos✌🏼️#WHPmyoasis

A post shared by Samuel Taipale (@eljackson) on


Jos tahdot löytää lisää reissaajia tai postata omia otoksia reissuilta, kannattaa käyttää esimerkiksi hashtageja #wanderlust, #travelgram, #instatravel ja #wilderness. Reissukuvat on tehty jaettaviksi, ei oman koneen syövereihin jätettäviksi!

​Lataa Instagram: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

sovellukset some

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!