Jotain rajaa ruutuaikaan

Sanotaan, että nykypäivänä ihmiset käyttävät liikaa aikaa puhelimeensa uppoutuneena. Välillä onkin vaikeaa arvioida, kuinka kauan tuleekaan tapitettua älypuhelimen näyttöä.

Moment on sovellus, joka automaattisesti seuraa ruutuaikaasi. Se raportoi, kuinka kauan näyttö on ollut auki päivän aikana ja näyttää kartalla, missä kaikkialla olet puhelinta käyttänyt.

Jos tavoitteenasi on käyttää vähemmän aikaa puhelintasi tuijottaen, voit asettaa itsellesi rajoituksia Momentissa. Kun kiintiö täyttyy, sovellus antaa siitä ilmoituksen.

Jatkuva sijainnin päivittäminen kuluttaa merkittävästi puhelimen akkua. Sovelluksen asetuksista voi valita, että sovellus tauottaa automaattisen seurannan siksi aikaa, kun puhelimen akku vetelee viimeisiään.

Jos liika älylaitteiden käyttö on koko perheen ongelma, kannattaa ottaa käyttöön maksullinen ominaisuus Moment Family. Sen avulla voi omalta puhelimelta tai tabletilta seurata kaikkien perheenjäsenten ruutuajan kerääntymistä.

Android-käyttäjille varteenotettava vaihtoehto on QualityTime, jossa on hyvin pitkälti samat ominaisuudet kuin Momentissa. Käyttömäärät saa jaoteltua sovelluskohtaisesti ja myös erilaisten ilmoitusten asettaminen onnistuu.

Lataa Moment iOS:lle

Lataa QualityTime Androidille

Avainsanat:

sovellukset hyvinvointi

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!