JBL Go – musiikkia missä vaan

Aurinkoisella kelillä kelpaa viettää aikaa ulkona. Olit sitten rannalla piknikillä, puistossa futailemassa, parvekkeella päiväkahveilla tai pihalla puutarhatöissä, musiikilla saat nostatettua fiilistä.

Akulla toimivalla JBL Go -matkakaiuttimella saat musiikkia mukaasi minne vain. Yhdistät vain puhelimesi tai tablettisi langattomasti kaiuttimeen Bluetoothilla niin saat kesän parhaat Deezer-soittolistat raikaamaan. Jos laitteessasi ei ole Bluetooth-toimintoa, voit myös yhdistää sen tavallisella audiojohdolla. Yhdellä latauksella popitat jopa 5 tuntia. Ja jos mukanasi sattuu olemaan varavirtalähde, saat ladattua kajarin akun täyteen juuri siellä missä olet.

Tykkäätkö enemmän klassisesta mustasta vai piristävästä keltaisesta? JBL Go -kaiutinta saa neljässä eri värissä: mustana, keltaisena, harmaana ja turkoosina. Värikkäästä, pienestä kaiuttimesta lähtee myös kokoonsa nähden hyvin ääntä. Mistään festarikajarista ei kuitenkaan ole kyse. Varsinainen kaiutin on vain laitteen yhdellä sivulla, joten laitteen asennolla, on merkittävä vaikutus musiikin kuuluvuuteen. Jos kajari on pystyssä, äänenvoimakkuus on luonnollisesti selvästi heikompi kaiuttimen takana kuin edessä. Parhaiten musiikki saadaan kuulumaan kaikille laitteen ympärillä, kun JBL Go asetetaan niin sanotusti selälleen eli kaiutin osoittaa suoraan ylöspäin.

Koska JBL Go mahtuu kätevästi reppuun tai laukkuun, voit kantaa sitä mukana, vaikka loppupäivän suunnitelmat olisivatkin auki. Sitten ainakin on musiikkia heti saatavilla, jos vaikka päätätte spontaanisti kavereiden kanssa lähteä rannalle nauttimaan laskevasta ilta-auringosta.


Osta JBL Go -matkakaiutin itsellesi!

Avainsanat:

lisätarvikkeet musiikki

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!