Inspiroidu näistä suomalaisista instaajista

Oletpa sitten aloitteleva kuvaaja tai kokeneempi kamerakonkari, välillä on hyvä nostaa katse omasta optiikasta. Inspiraatiota ja uusia näkökulmia löytää monista paikoista, mutta erityisesti muiden kuvaajien otoksista. Laita siis ihmeessä seurantaan nämä suomalaiset valokuvaajat, joiden kuvia katsoo mielellään vaikka pitempäänkin.

Kuka?

Mikko Lagerstedt pyrkii vangitsemaan kuviinsa tunteita, ja siinä hän todella onnistuu. Harvoin maisemakuvat onnistuvat pysäyttämään niin kuin nämä otokset.

Lempparikuva:

Kuka?

Tällä Instagram-tilillä pääsee kurkistamaan Kaffe-koiran seikkailuihin. Valokuvaaja kulkee koiransa kanssa ympäri Pohjois-Suomea ja nappaa upeita kuvia niin sup-laudan päältä kuin tunturien laeltakin.

Lempparikuva:

Kuka?

Oravakuiskaajanakin tunnettu Konsta Punkka vangitsee otoksiinsa uskomattomia hetkiä eläinten kanssa. Lähikuvissa poseeraa mitä erilaisempia elukoita oravista ja ketuista laamoihin ja hylkeisiin asti. Lempikuvan valinta on harvoin näin vaikeaa.

Lempparikuva:

 

~ Stormy days in Akureyri @icelandair #mystopover

A post shared by Konsta Punkka (@kpunkka) on

Kuka?

Julia Kivelän henkeäsalpaavat kuvat ovat todellista sielunruokaa. Tarkkaan mietityt yksityiskohdat ja kekseliäät kuvakulmat saavat katsojan kuin katsojan hymyilemään.

Lempparikuva:

 

Cheers to the warm and nice summer! Thanks to Teppo @teppotirkkonen for helping me to make this photo😊

A post shared by Julia Kivelä (@julia_kivela) on

Kuka?

Samu Lehtinen täyttää Instagraminsa kahdesta tai useammasta palasta koostuvilla kollaaseilla. Herran Instagramia kannattaa siis tarkastella kokonaisuutena eikä pelkästään yksittäisinä kuvina.

Lempparikuva:

Kuka?

Daniel Taipaleen Instagram on täynnä kauniita luonto- ja maisemakuvia Suomesta ja maailmalta. Näitä katsellessa lepää niin silmä kuin mielikin.

Lempparikuva:

Kuka?

Kauneutta löytyy pienistäkin yksityiskohdista. Tupu R hämmästyttää tarkoilla lähikuvillaan, joihin on ikuistettu muun muassa ötököitä ja kasveja.

Lempparikuva:

 

​Lataa Instagram: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

vinkit some kuvaaminen

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!