Huawei Honor 8 on täynnä tyyliä ja tehoa

Nyt Suomessakin julkaistu Huawei Honor 8 tyylikkäästi muotoiltu tehopakkaus, jonka käyttökokemus on todella miellyttävä. Kiinnostavinta tuoreessa lippulaivassa on sen tehokkuus sekä uuden teknologian hyödyntäminen kamerassa ja eletoiminnoissa.

Laadukas kaksoiskamera

Honor 8:sta löytyy huippulaadukas kaksoiskamera, eli tavallisen värikameran lisäksi puhelimessa on mustavalkokamera. Lopputuloksena kuviin saadaan parempi kontrasti, tarkkuus ja valovoima. Puhelimella saa otettua näyttäviä perspektiivikuvia, ja erityistä on se, että tarkennuspistettä voi säätää myös jälkikäteen. Edestä löytyy 8 megapikselin etukamera, jolla saa napattua laadukkaat selfiet hämärässäkin.

3D-sormenjälkilukija

Monessa puhelimessa on nykyään sormenjälkilukija, jolla voi avata näytön lukituksen. Honor 8:ssa lukija on viety uudelle tasolle: käyttäjä voi itse määrittää, mitä sovelluksia aukeaa painalluksella, kaksoisnapautuksella tai painamalla pitkään. Pyyhkäisyeleillä saa auki vaikkapa kuvagallerian  ja kuvia voi myös selata pyyhkäisemällä.

Näyttöteknologia ja eletoiminnot

Puhelin tukee erilaisia kustomoitavia rystystoimintoja: kuvakaappauksen voi esimerkiksi ottaa koputtamalla näyttöä rystysellä tai aukaista selaimen piirtämällä näytölle kirjaimen “e”. Suuria älypuhelimia on välillä hankala käyttää yhdellä kädellä - Honor 8:ssa käyttökokemusta helpottaa yhden käden käyttötila, joka skaalaa näkymän pienemmäksi. Lisäksi kirkkaalta 5.2 tuuman näytöltä näkee jopa suorassa auringonpaisteessa.

Sisällä raakaa voimaa

Suuri 3000mAh akku kestää pitkään ja latautuu pikalatauksella 50 %:iin noin puolessa tunnissa. Järeä 8-ydinprosessori takaa kovan suorituskyvyn ja 4GB keskusmuisti sujuvan ja nopean sovelluksesta toiseen liikkumisen. Puhelimeen saa halutessaan kaksi sim-korttia, tai sitten toiseen korttipaikkaan voi asettaa muistikortin. Nyt ensimmäistä kertaa Honor-puhelimeen on tuotu myös NFC-ominaisuus.

Maailman tyylikkäin Honor

Muotoilussa on yhdistetty lasia ja metallia, minkä ansiosta puhelin näyttää ja tuntuu elegantilta. Ohuen rungon ansiosta puhelin istuu käteen todella luontevasti ja tuntuu kevyeltä. Honor 8 on saatavana neljässä eri värissä: mustana, sinisenä, kultaisena ja valkoisena.

Honor 8 on hintaluokkansa puhelimien parhaimmistoa. Se on loistovalinta puhelinta aktiivisesti käyttävälle.

Tilaa Huawei Honor 8

Avainsanat:

puhelimet Huawei

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!