Frank tarjoaa opiskelijaedut mobiilisti

Suomalainen opiskelija kuuluu monen edun piiriin. Ongelmana on kuitenkin ollut, että monet edut eivät välttämättä ole kaikille opiskelijoille tuttuja. Lisäksi näiden lunastamiseen on perinteisesti tarvinnut muovisen opiskelijakortin, jonka saamista saattaa joutua etenkin ruuhkaisina syyskuukausina jonottamaan pitkään ja hartaasti.

Etuja Suomessa mahdollistava Frank tarjoaa ratkaisua opiskelijakorttiin ja etuviidakkoon liittyviin ongelmiin. Frankin digitaalisella kortilla puhelimen näytölle saa täysin validin opiskelijakortin vain muutamissa minuuteissa sovelluksen lataamisesta. Kortin saamiseen vaaditaan vain ylioppilaskunnan, opiskelijakunnan, SAKKI:n tai Suomen lukiolaisten liiton voimassaoleva jäsenyys. Lisäksi uuteen korttiin pitää ottaa puhelimella tunnistettavissa oleva kasvokuva. Digitaalisella opiskelijakortilla saa lunastettua lähes kaikki saatavilla olevat opiskelijaedut yksinkertaisesti puhelimen ruutua vilauttamalla.

Digitaalisen opiskelijakortin lisäksi samaisessa sovelluksessa on toiminto, joka näyttää kartalta kaikki lähistöllä olevat opiskelijaedut. Kartan avulla löytääkin kätevästi vaikkapa opiskelijahintaisen hiustenleikkuun tai esimerkiksi opiskelijahintaista sushia illalliseksi. Karttatoiminto helpottaa huomattavasti opiskelijaetujen muistamista, ja sen avulla tutustuukin nopeasti moneen etuun, joista ei aikaisemmin ollut tietoinen.

Digitaalinen opiskelijakortti on opiskelijalle erittäin kätevä sovellus ja helpottaa eduista nauttimista huomattavasti.

Lataa Frankin digitaalinen opiskelijakortti Androidille ja iOS:lle.

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!