Blogit

Elämä on sitä mihin aikamme käytämme

Yksi asia yhdistää kaikkia ihmisiä taustasta ja iästä riippumatta. Aika. Vuorokaudessa jokaiselle meistä on sitä tarjolla tasapuolinen määrä. Loputtomasti sitä ei ole varastoitu kenellekään. Aika on katoavaa ja samalla ainutlaatuista. Tämän hetken elämme vain kerran.

Harvemmin aihetta pysähtyy miettimään, mutta se mihin käytämme aikamme kertoo mikä meille on tärkeää, mitä priorisoimme. Toisinaan arvomaailmamme ja ajankäyttömme eivät kohtaa.  Kalenterit täyttyvät velvollisuuksista tai aikasyöpöistä. Silloin on syytä korjausliikkeeseen.

Moni asia on onneksi helpottunut ja nopeutunut. Puhelimella ja muilla älylaitteilla voi hoitaa rutiineja ja yhteyksiä, varata palveluita sekä tehdä ostoksia, melkein kaikkea mihin ennen kului paljon aikaa. Voimme itse päättää missä ja milloin näitä askareita hoidamme. Arki on nyt monin tavoin mutkattomampaa. Elämän sujuvoittaminen onkin DNA:n tärkein tehtävä. Haluamme tehdä asiat helpoksi, jotta sinulle vapautuisi kullanarvoista aikaa.

Kaiken taustalla on ajatus ettei verkko ole tärkein asia vaan elämä. Eläminen. Kohtaamiset. Ne hetket jotka menevät tunteisiin, saavat meidät liikuttumaan tai nauramaan tai oivaltamaan jotain meistä itsestämme. Noissa tuokioissa älylaitteille tai operaattorille ei ole tarvetta. 

On jokaisen henkilökohtainen asia mitä hän säästämällään ajalla tekee. Sinä olet oman tarinasi päähenkilö ja käsikirjoittaja. Me haluamme kannustaa sinua viettämään itsesi näköistä elämää ja toivotamme kaikkea hyvää seikkailuusi!

Avainsanat:

Muita aiheita

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

4/2024 Artikkelien toimitus

Kyllä, sinua voidaan salakatsella läppärisi kamerasta – tarkista nämä 5 yleistä tietoturvaväitettä!

3/2024

Älä menetä rahojasi pankkitunnushuijauksessa – tunnistaudu mobiilivarmenteella

Blogi
2/2024 Mikko Valtonen

Näin lomailet huoletta - 10 vinkkiä huolettomaan ulkomaanreissuun

Blogi
1/2024 Jussi Tolvanen

Älylaitteet opettavat, mutta myös tuovat haasteita oppimiseen