DNA:n myydyimmät puhelimet ja älykellot elokuussa 2021

Elokuussa laitekysyntää vauhdittivat uutuuslaitteiden lanseeraukset sekä 5G-verkon kasvu. Älypuhelinten listalta löytyi elokuussa uutuuksien ja 5G-laitteiden lisäksi myös kestosuosikkimalleja. Kellolistalle ponkaisi jo kaksi mobiiliteknologialla varustettua uutuusmallia.

Puhelinkamppailun voitti kesän kestosuosikki

DNA:n myydyimmäksi puhelimeksi nousi elokuussa Samsung Galaxy A52 5G, joka on ollut läpi kesän yksi DNA:n kysytyimmistä puhelinmalleista. Malli on hintalaatu-suhteeltaan erinomainen, kun siitä löytyy terävä 6,5 tuuman näyttö, huippu kameraominaisuudet, tehokas kahdeksanytiminen prosessori sekä pitkäkestoinen ja pikaladattava akku. Suosikki-Samsungin päivitetty malli, Samsung Galaxy A52s 5G, tullaan oletettavasti näkemään myydyimpien laitteiden listalla tulevina kuukausina. Toisen sijan elokuun listalla otti Applen uusin iPhone 12 5G

DNA:n myydyimmät puhelimet elokuussa 2021
 

 1. Samsung Galaxy A52 5G *)
 2. Apple iPhone 12 5G *)
 3. OnePlus Nord N100
 4. Xiaomi Redmi 9C NFC
 5. Samsung Galaxy A21s
 6. OnePlus Nord N10 5G *)
 7. Apple iPhone 11
 8. Samsung Galaxy A32 5G *)
 9. Samsung Galaxy S20 FE 5G *)
 10. OnePlus Nord 2 5G *)

*) 5G-puhelin
 

5G-puhelimet ovat kesän aikana ottaneet hallitsevan aseman älypuhelinmyynnissä – DNA:lla 70 % myydyistä puhelimista on 5G-malleja. Uusinta teknologiaa tarjoavien laitteiden myyntiä on vauhdittanut DNA:n laaja 5G-puhelinvalikoima ja jo yli 2,4 miljoona ihmistä kattava DNA:n 5G-verkko. Laitteet myös saavuttavat nopeammat yhteydet ja paremman kuuluvuuden 4G-verkon alueella.

Tiesitkö, että:

Erilaisia puhelinmalleja ja -valmistajia on yhtä paljon kuin erilaisia käyttäjiäkin. Se, mikä on juuri itselleen paras puhelin, riippuu täysin käyttäjästä. Lue uuden puhelimen hankinnasta lisää vinkkejä artikkelistamme: Miten valita uusi puhelin? Muista nämä asiat

Älykellojen taistossa yllättäjä

DNA:n elokuun myydyimpien älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden listalla on havaittavissa paluu arkeen ja oman aktiivisuuden ja hyvinvoinnin seurannan lisääntyminen. Honorin Band 5 -aktiivisuusranneke nousi listan myydyimmäksi laitteeksi ja listan toiset kärkipaikat menivät aikaisemmilta kuukausilta tutuille malleille: Samsung Galaxy Active 2 eSim-kellomallille sekä Honorin uudemmalle aktiivisuusrannekemallille Honor Band 6.

DNA:n myydyimmät älykellot ja aktiivisuusrannekkeet elokuussa 2021

 1. Honor Band 5 *)
 2. Samsung Watch Active2
 3. Honor Band 6 *)
 4. Apple Watch Series 6 GPS
 5. Huawei Watch GT 2
 6. Apple Watch SE GPS
 7. Apple Watch 6 GPS + Cellular
 8. Honor Magic Watch 2
 9. Apple Watch SE GPS + Cellular
 10. Samsung Galaxy Fit2 *)

*) Aktiivisuusranneke
 

Mobiiliteknologialla varustetut uutuusmallit Huawei Watch 3 Pro LTE ja Samsung Galaxy Watch4 4G nousivat listalle heti julkaisunsa jälkeen. Mobiiliteknologialla, eli eSIM-ominaisuudella varustetut mallit ovatkin olleet jatkuvasti yhä kysytympiä. ESIM-ominaisuuden avulla älykelloon saa siis oman liittymän, jonka avulla tällä voi esimerkiksi soittaa ja vastaanottaa puheluita tai kuunnella musiikkia ja äänikirjoja. ESIM tarjoaa monipuolisia arkea helpottavia ominaisuuksia, kun esimerkiksi ruokakauppaan tai lenkkipoluille voi lähteä ilman puhelinta ja silti olla tavoitettavissa ja kuunnella musiikkia.

Tiesitkö, että:

eSIM:in saa helposti myös oman puhelinliittymän alle MultiSIM -lisäpalvelun avulla. Lue lisää DNA MultiSIM:istä: Kaksi SIM-korttia samalla puhelinnumerolla – DNA MultiSIM

Avainsanat:

Kohokohtien kuvaamista

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

10/2021 Samu Malmelin

Mikä on identiteettivarkaus? – 6 + 1 vinkkiä tältä suojautumiseen 

Vain muutaman tiedon vääriin käsiin joutuminen voi johtaa identiteettivarkauteen.
10/2021 Artikkelien toimitus

Taloyhtiönetti on nyt satakuntalaisten huulilla – taloyhtiön ja isännöitsijän saumaton yhteistyö ratkoo nettiongelmat

Mitä jos video tökkii ja ääni katoaa kaukaisuuteen? Netin kanssa tappelemisesta on tullut jo monelle liiankin tuttua esimerkiksi videopelejä pelatessa tai etäpalavereissa.
10/2021 Samu Malmelin

Vinkit, joilla luonto ja oma lompakko kiittävät – näin vähennät laitteittesi sähkönkulutusta 

Turhasta energiankulutuksesta nipistäminen ei ole keneltäkään pois.
10/2021 Jarno Haikonen

Onko työsi puuhastelua vailla tuloksia? Kolme keinoa tilanteen korjaamiseksi

Hyvä ei synny yksittäisistä onnenkantamoisista, vaan pitkäjänteisestä ja tavoitteellisesta tekemisestä.