DNA:n lokakuun 2021 myydyimmät puhelimet ja älykellot

Viime vuoden lokakuussa DNA:n myydyimpien puhelinten listalla oli vain kolme 5G-mallia, mutta vuodessa tilanne on kääntynyt päinvastaiseksi – nyt listalla nähdään enää vain kolme 4G-puhelinta. Älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden osalta myydyimpien listalla näkyi odotetusti hiljattain julkaistut uutuusmallit sekä hyvät kampanjatuotteet.

”Suomalaiset ovat todellista teknologiakansaa. 5G-puhelimet ovat yhä kysytympiä ja yhä useammalla on myös mobiiliyhteydellä varustettu kello ranteessaan. Onkin hienoa tarjota DNA:n huippunopeiden verkkojen lisäksi jo yli puolelle suomalaiselle myös 5G-verkkoteknologiaa sekä monipuolisen ja laajan tarjonnan erilaisia laitemalleja”, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

Puhelinkamppailussa 5G-mallit jyräävät

DNA:n lokakuun kärkipaikoille nousivat Samsungin ja OnePlussan mallit. Samsung pitää kärkikaksikon paikkaa, kun myydyimmäksi puhelimeksi nousi valmistajan Galaxy A52s 5G -malli ja toiselle sijalle tallikaveri Galaxy A32 5G. Kolmatta ja neljättä sijaa pitivät OnePlussan Nord-mallit: OnePlus Nord CE 5G ja OnePlus Nord N10 5G. Näiden valmistajien lisäksi TOP 10 -listalle ylsivät myös Apple, 11-, 12- ja 13-sarjan malleillaan sekä Xiaomi kahdella Redmi-mallillaan.

DNA:n TOP 10 myydyimmät puhelimet lokakuussa 2021

1. Samsung Galaxy A52s 5G 

2. Samsung Galaxy A32 5G

3. OnePlus Nord CE 5G

4. OnePlus Nord N10 5G

5. Xiaomi Redmi 9C NFC

6. Apple iPhone 12 5G

7. Apple iPhone 11

8. Samsung Galaxy A12

9. Apple iPhone 12 mini 5G

10. Samsung Galaxy A22 5G

Tiesitkö, että joululahjahankinnat kannattaa tehdä aikaisin tänä vuonna, sillä joidenkin elektroniikkatuotteiden saatavuustilanne on tällä hetkellä hankaloitunut globaalin komponenttipulan vuoksi. 

Älykello- ja aktiivisuusrannekekilpailussa tiukka kamppailu valmistajien kesken

Lokakuun myydyimpien älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden listalla näkyi erityisesti DNA:n suositut kampanjatuotteet ja uutuuslaitteet, joista yksi odotetuimmista oli lokakuun aikana markkinoille saapunut Apple Watch Series 7.

Kuukauden myydyin kellomalli oli Honor Band 6 -aktiivisuusranneke, jossa on kookas ja selkeä näyttö sekä monipuoliset aktiivisuuden seurannan ominaisuudet. Toiselle sijalle kipusi listan kestomenestyjä Huawei Watch GT 2 -älykello, ja Samsung Galaxy Fit2 -aktiivisuusranneke otti kolmannen sijan. Listan muita sijoituksia hallitsivat Applen, Garminin sekä Samsungin äly- ja urheilukellomallit.

DNA:n TOP 10 myydyimmät älykellot ja aktiivisuusrannekkeet lokakuussa 2021

1. Honor Band 6

2. Huawei Watch GT 2

3. Samsung Galaxy Fit2

4. Honor Band 5

5. Huawei Watch Fit

6. Apple Watch Series 7 GPS

7. Apple Watch Series 7 GPS + Cellular

8. Garmin Vivomove 3 Sport

9. Apple Watch SE GPS

10. Garmin Fenix 6 Pro

Tiesitkö, että myös älykelloihin on saapunut erilaisia arkea helpottavia ja hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi mobiilimaksaminen ja monipuolisemmat terveyden mittausominaisuudet. Tämä onnistuu näppärästi DNA MulitSIM -palvelun avulla, josta pääset lukemaan lisää tästä: Kaksi SIM-korttia samalla puhelinnumerolla – DNA Multi-SIM

Avainsanat:

Kohokohtien kuvaamista

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

1/2022 Artikkelien toimitus

10 vinkkiä, joilla puhelimen akku kestää pitempään

Suuri näyttö, nettiä ja sijaintia käyttävät sovellukset sekä 3D-grafiikkaa hyödyntävät pelit saattavat imeä akun tyhjäksi tunneissa
1/2022 Ville Halonen

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan” – työskentely DNA:lla on nyt vapaampaa kuin koskaan

Tapa tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta on ollut yksi DNA:n menestystarinoista jo 10 vuoden ajan, siis vuodesta 2012 lähtien.
1/2022 Artikkelien toimitus

Sovellus, joka kantaa esimerkiksi sarjat, leffat ja urheilun mukanaan – katso milloin ja missä haluat

1/2022 Artikkelien toimitus

Netti taloyhtiöön – mitä, miksi, miten?

Taloyhtiönetti nousee monessa taloyhtiössä kevään yhtiökokouksen puheenaiheeksi. Päätöksenteko vaatii tietoa. Miksi netti taloyhtiösopimuksella on hyvä asia, mitä se merkitsee ja miten se hankitaan?