Deezerstartti - kolme syytä vaihtaa cd-levyt streamaamiseen

1. Kuuntele musiikkia missä ja milloin tahansa

Deezerin avulla musiikki kulkee mukanasi joka paikkaan. Olitpa sitten kotona, mökillä, junassa, työpaikalla tai treeneissä, Deezer tuo musiikin luoksesi. Palvelua voi käyttää mobiilisovelluksella tai tietokoneella, ja streamaaminen onnistuu jopa ilman internetyhteyttä!

2. Löydä uutta musiikkia

Deezerissä uutta musiikkia voi etsiä tyylilajin ja aikakauden mukaan, mutta kaikista helpoiten se onnistuu Flown avulla. Se on ikioma radiokanavasi, joka toistaa musiikkia suositustesi perusteella. Jos pidät jostakin kappaleesta, paina sydäntä, ja Flow soittaa lisää sen tyylistä musiikkia. Jos taas et pidä kappaleesta, Flow ei soita sitä enää uudelleen. Pian alkaa tuntua siltä, että Flow tuntee musiikkimakusi paremmin kuin sinä itse. Uuden musiikin löytäminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta!

3. Säilytä kaikki musiikki samassa paikassa

Unohda tilaa vievät ja pölyttyvät cd-levyt! Deezerissä kaikki musiikki on yhdessä paikassa, eikä sinun tarvitse enää muistaa raahata lempparilevyjä joka paikkaan, tai päivittää puhelimen ja tietokoneen musiikkikirjastoa aina, kun ostat uuden levyn. Deezeriä voi myös käyttää eri laitteilla, ja tallennetut soittolistat ovat käytettävissä laitteella kuin laitteella.

Ja ei kuin streamaamaan! Palveluun rekisteröityminen tapahtuu helposti Facebookin tai Googlen tunnuksilla, tai rekisteröitymällä suoraan Deezeriin.


Lataa Deezer: iOS:lle, Androidille, Windows Phonelle

Avainsanat:

viihde musiikki

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!