Budjetti kuosiin mobiililla

Onko sinulla ajatuksissa ryhtyä seuraamaan menojasi tarkemmin uuden vuoden kunniaksi vai ihmettelettekö vain, mihin se kaikki raha oikein aina häviääkään? Kummassakin tapauksessa Daily Budget voisi olla sovellus juuri sinulle! Se on varta vasten suunniteltu niitä ihmisiä varten, jotka yleensä kokevat budjetoinnin hankalaksi, joten sovellusta on helppo käyttää ja sen ulkoasukin noudattaa mukavan minimalistista linjaa.

Voit katsoa lyhyen videon Daily Budgetin ulkoasusta ja toimintatavasta tästä:

 

Budjetin seuranta siis aloitetaan merkitsemällä kuukausitason toistuvat menot, kuten vuokra, sähkö- ja puhelinlaskut. Nämä merkittyäsi näet kätevästi kuinka paljon maksat kyseisistä asioista päivätasolla. Esimerkiksi asuminen saattaa maksaa 23 euroa joka ikinen päivä, kun taas jatkuva kuntosalijäsenyys voi verottaa lompakkoa 2,5 euroa päivässä. Daily Budget ei siis vain auta karsimaan turhia kuluja, vaan se saattaa lisäksi tarjota lisämotivaatiota kuntoiluunkin!

Sovellukseen on mahdollista merkitä myös kuukausikohtaiset säästötavoitteet sekä yksittäiset isot menoerät, kuten lomamatkat. Näiden merkintöjen jälkeen sovellus kertoo, kuinka paljon toistuvien menojen sekä säästämisen jälkeen sinulla on päiväkohtaista budjettia.

Joillekin tämä tieto yksinään saattaa riittää omien menojen hallitsemiseen, mutta Daily Budgetin avulla on myös mahdollista pitää kirjaa päivätason yksittäisistä kuluista, kuten esimerkiksi ruokaostoksista, ravintolaillallisista ja elokuvalipuista. Tällöin päänäkymän budjetti pysyy ajan tasalla ja sinä olet menoistasi satavarmasti kartalla! Mikäli et jonakin päivänä kuluta annettua päiväbudjettia kokonaan, siirtyy tämä ylijäämä seuraavalle päivälle. Mikäli taas kulutat enemmän kuin lasketun päiväbudjetin, on seuraavan päivän budjetti vuorostaan pienempi kuin edellisen päivän.

Luuletko, että Daily Budget voisi auttaa juuri sinua? Voit ladata sovelluksen AppStoren kautta täältä. Tällä hetkellä Daily Budget on saatavilla vain iPhonelle ja iPadille, mutta Android-versiokin on työstössä.

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!