Boomerang – edestakas Instagramissa

Instagram on yksinkertainen sovellus ja todennäköisesti juuri siitä syystä suosittu. Kuitenkin jo Instagramin alkuajoista asti sen rinnalle on ollut kasapäin “lisäsovelluksia”, joissa on ollut esimerkiksi tarjolla lisää filttereitä tai mahdollisuus rajata kuvaa vapaammin. Vuonna 2014 Instagramin kehittäjät toivat ensimmäisen “virallisen” Instagram-lisäsovelluksen Hyperlapsen, jolla pystyy kuvaamaan stabiilimpaa videokuvaa sekä nopeuttamaan videota jopa 12-kertaisesti. Seuraavana vuonna Instagramilta tuli oma Layout-sovellus neliönmuotoisten kuvakollaasien tekemiseen.

Instagram-ekosysteemin viimeisin lisäys Boomerang on sovellus, joka ottaa nopeasti 10 kuvaa, yhdistää kuvista lyhyen videon ja toistaa siitä edestakaisin, vähän niinkuin GIF-animaatio. Boomerangin käyttö on nopeaa, sillä se ei vaadi kirjautumista vaan voit alkaa suoraan kuvaamaan. Videon voi kuvata niin etu- kuin takakameralla.

Esimerkiksi saippuakuplan puhaltaminen, juoman kaataminen tai pyörällä ajaminen ovat hauskoja juttuja kuvata Boomerangilla. Videon voi jakaa sovelluksesta suoraan Facebookiin ja Instagramiin tai tallentaa puhelimeen myöhempää käyttöä varten. Jakamalla Boomerang-videon Instagramissa siihen pääsee lisäämään filttereitä sekä käyttämään muita Instagramin muokkaustyökaluja.

Boomerang on yksi tapa tehdä instaprofiilista astetta mielenkiintoisempi. Katso täältä, mitä muuta voit tehdä erottuaksesi eduksesi Instagramissa.

Avainsanat:

some kuvaaminen

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!